نحوه گرفتن ویزای کار در کانادا

در این مقاله به بررسی مختصری از شرایط و نحوه گرفتن ویزای کار کانادا می پردازیم، تحصیل و کار در این کشور بسیار مورد استقبال بوده و هم اکنون نیز بسیار پر طرفدار است. موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی از موسسات معتبر و برتر مهاجرت به کانادا بهترین راه را برای ورود شما به کانادا پیش بینی می کند.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

مجوز ویزای موقت و نحوه گرفتن ويزاي كار كانادا

هرساله بیش از 300000 کارمند خارجی با ویزای موقت کار، برای استخدام شدن به کانادا می آیند. برای آنکه بتوان در کانادا به صورت موقت مشغول به کار شد، فرد جویای کار خارجی باید ویزای کار بگیرد.

برای کارمندان خارجی، معمولا پیش از دریافت ویزای کار از دفتر استخدام و گسترش مبادلات اجتماعی کانادا (ESDC)، نیاز به پیشنهاد کار از سوی یک کارفرمای کانادایی هست. این فرآیند خود چند مرحله دارد. بسته به آنکه کارمند خارجی از کدام کشور مبدا باشد و اقامت چه کشورهایی را داشته باشد، ممکن است در کنار ویزای کار به یک ویزای اقامت موقت در کانادا (TRV) هم برای ورود به کانادا نیاز باشد.

  • گام اول: کارفرما در صورت لزوم، یک درخواست ارزیابی تاثیر بر بازار کار، برای ارزیابی کارمند خارجی می فرستد.
  • گام دوم: کارفرما یک پیشنهاد کار موقت برای کارمند خارجی می فرستد.
  • گام سوم: کارمند خارجی درخواست ویزای موقت کار می کند.
  • گام چهارم: ویزای کار داده می شود.

نحوه گرفتن ویزای کار در کانادا

گام اول:

درخواست ارزیابی کارمند خارجی در کانادا

پیش از صادر شدن ویزای موقت کار، ممکن است نیاز باشد که کارفرمای کانادایی علاقه مند به استخدام کارمند خارجی، برای “ارزیابی تاثیر بر بازار کار”  به ESDC درخواست بدهد و مورد سنجش قرار بگیرد. نتیجه ی مثبت این سنجش (ارزیابی LMIA) نشان می دهد که هیچ شهروند کانادایی یا شهروند مهاجر دارای اقامت دائم در حال حاضر برای انجام کار مورد نظر وجود ندارد.

در بعضی موارد محدود، ویزای کار بدون نیاز به ارزیابی LMIA توسط دفتر مهاجرت کانادا صادر می شود. این موارد عبارتند از:

  1. وجود یک توافق بین المللی. مثل توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA)
  2. اگر ورود این فرد خاص نفع ویژه ی اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی برای کانادایی ها داشته باشد.
  3. ورود این فرد، بخشی از یک توافق دوطرفه باشد به طوری که فردی هم از کانادا یا ایالت های تحت ولای کانادا، در قبال ورود این فرد، به کشور وی رفته باشد؛ مثل برنامه های معاوضه ی دانش آموزان و معلم ها. این مساله موجب می شود که دانشجویان کانادایی بتوانند از بهترین امکانات آکادمیک در هرجای جهان بهره بگیرند.
  4. امکان استخدام و گرفتن ویزای کار برای همسر یا شریک عاطفی فردی که خود برای اقامت در کانادا ویزای کار یا اقامت موقت تحصیلی دارد.
  5. اگر کاری که فرد برای آن در نظر گرفته شده، ماهیت خیریه یا مذهبی داشته باشد
  6. اگر فردی به جز دلایل بالا، به دلیل خاصی مثلا درخواست پناهندگی به کانادا، نیاز دارد از خود حمایت مالی کند و مشغول به کار باشد.

گام دوم:

پیشنهاد کاری در کانادا

پس از آنکه LMIA صادر شد، کارفرمای کانادایی می تواند به کارمند خارجی پیشنهاد کار موقت بدهد. کارفرما باید یک کپی از LMIA مثبت را همراه جزییات دقیق کار با نامه ی پیشنهاد کار برای کارمند خارجی بفرستد.

گام سوم:

تقاضای ویزای موقت کار در کانادا

با این مدارک، کارمند خارجی می تواند درخواست ویزای کار خود را به ESDC بفرستد.

اگر کارفرمای کانادایی مهاجر خارجی از ایالت کبک است، ممکن است کارمند خارجی ملزوم به دریافت Certificat d’acceptation du Québec (CAQ) هم برای کار موقت در کبک باشد. البته تعدادی از مشاغل در کبک هستند که گرفتن ویزای کار برای آنها “سریع و تسهیل شده” است.برای استخدام در این مشاغل نیازی به گرفتن مجوز محلی کبک توسط کارفرما وجود ندارد.

گام چهارم:

اخذ ویزای کار کانادا

یک کارمند آژانس خدمات مرزی کانادا (CBSA)، هنگام ورود به کانادا و در همان ایستگاه مرزی برای شخص ویزای موقت کاری صادر می کند.

آیا شما هم یک پیشنهاد کار کانادایی دارید و نیازمند ویزای کار هستید؟

تقریبا در همه ی موارد، افرادی که پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای کانادایی دارند، پیش از ورود به کانادا به ویزای موقت کار کانادایی نیاز پیدا می کنند.

ویزای موقت کار می تواند برای بازه های زمانی متنوع از چند روز گرفته تا چندسال صادر شود. در اکثر موارد، فرآیند درخواست ویزای کار 2 مرحله ای است. ابتدا، باید کارفرمای کانادایی اجازه ی دولت را برای استخدام فردی خارج از کانادا دریافت کند. پس از دریافت این مجوز، کارمند انتخاب شده باید درخواست ویزای کار کند و پیش از ورود به کانادا، آن را دریافت نماید.

ویزای کاری که برای شغل خاصی در کانادا اعطا می شود، به آن کار وابسته است. بنابراین کارمند خارجی تنها می تواند برای کارفرمایی کار کند که در ویزای کارش مشخص شده است. اگر فرد در طول اقامت موقت خود کارفرمای دیگری پیدا کند و هنوز اقامت دائم کسب نکرده باشد، باید دوباره درخواست ویزای کار دهد و برای کار جدید پیش از تغییر شغل خود ویزای کار بگیرد.

برای کسب ویزای کار، راه های مختلفی وجود دارد. بسته به ملیت کارمند خارجی، حرفه ی تخصصی او و کار مورد نظرش در کانادا، ممکن است پروسه ی دریافت ویزا تغییر کند.

آیا شما کارفرمایی کانادایی هستید که نیاز به گرفتن ویزای کار برای کارمند خارجی خود دارد؟

شرکت خدمات ویزای کار Campbell Cohen می تواند کل فرآیند کسب ویزای کار را برای شما و کارمند خارجی تان هردو انجام دهد.

به یاد داشته باشید که ویزای کار موقت کانادا برای آن دسته از کارمندان خارجی است که تمایل به کار در کانادا برای یک بازه ی زمانی مشخص دارند. برای کار و زندگی در کانادا به صورت دائم، کارمند خارجی باید پروسه ی مهاجرت به کانادا را طی کند. با این وجود، یک ویزای کار موقت کانادایی می تواند سنگ بنای خوبی برای دریافت اقامت دائم کانادا باشد. وقتی فرد با ویزای کار مقیم کانادا شود، ممکن است با قوانینی مثل “کلاس تجربه ی کانادایی” (CEC) و به عنوان یک کارمند ماهر و یا با برنامه ی “متقاضی ایالتی” اقامت دائم کانادا را دریافت نماید.

واقعیت های اساسی از شرایط کار در کانادا

اگر هدف فرد مهاجرت به کانادا باشد، “کار” برای او فعالیتی تعریف می شود که به وسیله ی آن علتی برای پیوستن به کانادا کسب می کند و یا با آن به صورت مستقیم با دیگر کانادایی ها یا مقیمان کانادا برای یک موقعیت بخصوص در بازار کار کانادا، رقابت می نماید.

مقامان مسئول مهاجرت کانادا، ملزوم به صدور ویزای کار برای تعداد محدودی از موقعیت های شغلی در کانادا هستند.

دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی، در بیشتر موارد یک فاکتور لازم برای دریافت ویزای کار کانادا است.

در بعضی موارد، قوانین مهاجرت کانادا به شخص اجازه ی گرفتن “ویزای کار آزاد” را می دهند که وابسته  به کارفرمای خاصی نیست.

ویزاهای کار همیشه موقت هستند اما اغلب می توان آنها را داخل کانادا تمدید کرد.

معمولا، ویزای موقت کار تنها زمانی توسط مقامات اداره مهاجرت کانادا به فرد مهاجر داده می شود که وی LMIA مثبت داشته باشد. این گواهی نشان می دهد که استخدام این فرد بخصوص، تاثیر سویی روی وضعیت کاری افراد کانادایی یا مقیم کانادا نخواهد داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون شرایط تابعیت و اقامت کانادا با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *