مهاجرت به آلمان
مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

آیا متقاضی مهاجرت به کشور آلمان هستید؛ اما نمی‌دانید چگونه باید اقدام کنید؟ از کجا و با چه کسی مشورت نمایید؟ تنها کافیست برای مشاوره تخصصی و بررسی شرایط با شماره 09426001036 تماس بگیرید تا وکیل و مشاور مهاجرت باتوجه به شرایط‌تان بهترین و مطمئن‌ترین روش مهاجرت را به شما ارائه نماید. آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی جهت مهاجرت ایرانیان است. بازار کار مناسب، رشد اقتصادی بالا، ثبات اقتصادی و سیاسی و امکان برخورداری از تحصیل رایگان در اروپا و تحصیل پزشکی در آلمان ، از جمله مواردی هستند که کشور آلمان را به مقصدی جذاب برای مهاجران تبدیل نموده است. ما در این مقاله، به بررسی شرایط مهاجرت به آلمان، اخذ تابعیت و اقامت آلمان از راه‌های مختلف می‌پردازیم. همچنین می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون قوانین جدید مهاجرت، اقامت، تابعیت و شرایط مهاجرت تحصیلی رایگان به آلمان، با مشاوران موسسه حقوقی اصطهباناتی (توسعه‌گران مهر) تماس حاصل فرمایید.

مزایای مهاجرت به آلمانآشنایی با موسسه اصطهباناتی جهت مشاوره مهاجرت به آلمان

موسسه حقوقی اصطهباناتی با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین المللی، در حال حاضر به عنوان یکی از موسسات معتبر و محبوب مهاجرتی و حقوقی کشور می‌باشد. موسسه اصطهباناتی با در اختیار داشتن وکلا و مشاورین مجرب در ایران و خارج از ایران از کشورهای روسیه، انگلستان، پرتغال، مجارستان، استرالیا، کانادا، مالزی و… این افتخار را دارد که بتواند خدمات مهاجرتی برای مهاجرت به المان و سایر کشور ها برای هم وطنان عزیز برای افراد با شرایط مختلف از طریق اقامت، تحصیل، سرمایه‌گذاری و… به صورت کاملا تخصصی و قانونی ارائه دهد.

نگاهی کلی به کشور آلمان

کشور آلمان که با نام جمهوری فدرال آلمان نیز شناخته می‌شود، کشوری بسیار پیشرفته در قاره اروپا است که جمعیتی حدود 83.24 میلیون نفر دارد. از همسایه‌های کشور آلمان می‌توان به لهستان، فرانسه، جمهوری چک، اتریش، بلژیک، سوئیس و هلند اشاره کرد. کشور آلمان دارای 16 ایالت است و بزرگترین آن‌ها، ایالت “باواریا” است که در جنوب کشور آلمان قرار گرفته است.

آلمان کشوری است که طبیعت بسیار گوناگونی، از دشت و جنگل و زمین‌های پست گرفته تا سرزمین‌های کوهستانی دارد. همچنین در آلمان تعداد زیادی برکه و دریاچه نیز یافت می‌شود. بزرگترین شهرهای کشور آلمان به ترتیب برلین، هامبورگ، مونیخ، کلن، فرانکفورت و اشتوتگارت هستند.

هر ایالت در کشور آلمان، دارای دولت و قوانین مستقل است و می‌توان گفت که این ایالات، تا حد زیادی خودمختار هستند. کشور آلمان بزرگترین اقتصاد ملی در اروپا شناخته می‌شود. همچنین این کشور جزو بزرگترین تولیدکننده‌ها در اروپا نیز می‌باشد. مهم‌ترین صنعت در کشور آلمان، صنعت خودروسازی است.

کشورآلمان، نهمین کشور پربازدید دنیا است. هر ساله میلیون‌ها نفر تنها جهت گردشگری به آلمان سفر می‌کنند. تالارها، کلیساها، کاخ‌ها و بناهای تاریخی زیادی در آلمان وجود دارند که بسیار شگفت‌انگیز هستند. از خارق‌العاده‌ترین جاذبه‌های گردشگری این کشور می‌توان به کلیسای جامع آخن، شهر ادینبورگ، قلعه شورین، قلعه هوهنزولرن و شهر روتنبورگ اشاره کرد.

راه های مهاجرت به آلمان + هزینه ها و شرایط

راه های مهاجرت به آلمان

در بخش زیر شما می‌توانید جزئیات راه‌های مهاجرت به این کشور و روش‌های آن را به صورت کامل از صفر تا صد مطالعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به آلمان

آلمان کشوری صنعتی و ثروتمند می‌باشد، که امکان تحصیل رایگان در آلمان را برای دانشجویان بین‌الملی فراهم کرده است. این کشور، همواره یکی از انتخاب‌های افرادی است که مایلند در اروپا تحصیلات خود را ادامه دهند. شایان ذکر است که، شرایط تحصیل در اتریش، نروژ و فرانسه نیز وجود دارد.

آیا شما نیز مایل به انتخاب آلمان برای مهاجرت و ادامه تحصیل هستید؟ آیا می‌دانید پس از اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان، چگونه ویزای تحصیلی کشور آلمان را اخذ نمایید؟ پس با ما تماس بگیرید. کارشناسان برجسته حقوق بین‌الملل در موسسه اصطهباناتی، با سال‌ها تجربه در زمینه اخذ ویزاهای تحصیلی، شما را در این راه هدایت و راهنمایی می‌نمایند. مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل، یکی از بهترین راه‌های مهاجرت به این کشور است.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در مقاطع مختلف

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در مقاطع مختلفبه طور خلاصه می‌توان گفت، تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی به زبان المانی است و متقاضی نیازمند مدرکی معتبر دال بر اثبات دانش زبان المانی خود می‌باشد. برای رشته‌های مختلف، مدرک زبان مورد نیاز متفاوت خواهد بود. معمولا یکی از دو مدرک B1 یا B2 مورد نیاز است. از دیگر ملزومات تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های المان، قبولی فرد در آزمون سراسری ایران است.

با داشتن این دو شرط، شما می‌توانید وارد کالج‌های کشور المان شده و سپس در دانشگاه به تحصیل بپردازید. مدت تحصیل در این مقطع در دانشگاه‌های المان، 4 ساله است. به طور معمول تحصیل در دانشگاه‌های آلمان، رایگان یا همراه با هزینه‌های اندک می‌باشد.

مقطع فوق لیسانس آلمان، از پرطرفدارترین مقاطع تحصیلی در این کشور است. امکان تحصیل در این مقطع، هم به زبان انگلیسی و هم زبان المانی در اکثر رشته‌ها وجود دارد. تحصیل در دانشگاه‌های المانی زبان و دانشگاه‌های انگلیسی زبان با هزینه‌ای بسیار اندک، امکان‌پذیر است. متقاضی باید دارای مدرکی باشد که توانایی او را در زبان انگلیسی و یا المانی به اثبات برساند. این امر با ارائه مدرک زبان آیلتس 6.5 به بالا و یا B2 المانی ممکن است.

برای مهاجرت به المان و تحصیل در مقطع دکتری در آلمان، اولین شرط یافتن یک استاد راهنماست. اگر متقاضی بتواند پس از برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه مورد نظر، استادی را متقاعد نماید می‌توان گفت پذیرش خود را اخذ کرده است. لازمه این امر آن است که، فرد متقاضی ضمن برخورداری از دانش زبان، رزومه تحصیلی قوی نیز داشته باشد.

آلمان یکی از کشورهایی است که امکان تحصیل را در اختیار متقاضیان خود قرار داده است. شما در صورتی که تمایل به تحصیل در این کشور دارید، باید به زبان آلمانی نیز مسلط باشید، زیرا تحصیل تنها در دانشگاه‌های دولتی امکان‌پذیر است و تمامی آن‌ها، تحصیل را به زبان آلمانی ارائه می‌دهند. یکی دیگر از کشورهایی که این امکان را در اختیار دانشجویان گذاشته است، فرانسه می‌باشد. شما با تحصیل در فرانسه نیز، می‌توانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

مدارک لازم جهت دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آلمان

متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های مختلف کشور آلمان، باید پیش از اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاه مقصد خود پذیرش یا دعوتنامه تحصیلی را دریافت کنند. اعزام دانشجو به آلمان، نیازمند ارائه مدارکی است. این مدارک ممکن است برای دانشگاه‌های مختلف(University) و یا مقاطع تحصیلی کارشناسی(Undergraduate)، کارشناسی ارشد(Masters) و دکترا(Doctorate) متفاوت باشند. بنابراین پیش از ارسال مدارک خود، شرایط را بسنجید و طبق آن گواهی‌ها را تهیه نمائید. شما می‌توانید مدارک مورد نیاز را در بخش ملزومات پذیرش(Admission Requirements)، وبسایت اصلی دانشگاه مورد نظر، بررسی کنید.

البته نکته‌ای وجود دارد. برخی از مدارک در شرایط عمومی ثابت هستند و شامل تمامی افراد می‌شوند. دقت داشته باشید که ددلاین و زمان ارسال مدارک هر دانشگاه با دیگری متفاوت است. در صورت بروز مشکل حین ارسال مدارک و زمان آن، می‌تواند باعث رد درخواست پذیرش شما شود.

مدارک مورد نیاز برای مقطع کارشناسی

به طور معمول، متقاضیان مهاجرت به آلمان برای تحصیل در مقطع کارشناسی، باید پیش از ورود به دانشگاه دوره کالج را بگذرانند. این دوره یک سال طول می‌کشد و در آن برخی پیش‌نیازها به همراه زبان آلمانی به آن‌ها آموزش داده می‌شود. در صورتی که متقاضیان محترم تحصیل در مقطع کارشناسی آلمان، یک سال تحصیلی خود را در یکی از دانشگاه‌های کشور خود گذرانده‌اند یا دارای مدرک کاردانی هستند، نیازی نیست تا در دوره یک ساله کالج کشور آلمان شرکت کنند. البته این افراد باید گواهی معتبر زبان آلمانی را نیز ارائه دهند؛ زیرا کشور آلمان به این موضوع بسیار اهمیت می‌دهد. همچنین اکثریت دوره‌ها و برنامه‌ها(Program)، به زبان آلمانی آموزش داده می‌شوند. تحصیل دوره کارشناسی در کشور آلمان، 3 الی 4 سال به طول خواهد انجامید.

در بخش زیر، شما می‌توانید مدارک لازم جهت اپلای مقطع کارشناسی را مشاهده نمائید:

  • کپی گذرنامه معتبر دارای اعتبار
  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریزنمرات دبیرستان به زبان آلمانی
  • قبولی در کنکور و دانشگاه سراسری(کارشناسی روزانه یا شبانه)
  • مدرک زبان آلمانی معتبر
  • رزومه کامل تحصیلی
  • انگیزه‌نامه تحصیلی
  • سند تمکن مالی(گواهی که نشان دهد شما از پس تمامی مخارج خود در کشور آلمان برمی‌آیید)

مدارک لازم جهت دریافت پذیرش در کالج‌های آلمان

کالج‌های آمادگی و پیش‌نیاز دانشگاه که قبل‌تر به آن اشاره شد نیز نیاز به دریافت پذیرش دارد. شما برای دریافت پذیرش این کالج‌ها باید مدارک خود را ارسال نمائید. دو مورد بسیار مهم جهت ورود به کالج‌های آمادگی، ترجمه مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی گواهی معتبر زبان آلمانی(حداقل سطح B2) است. در بخش زیر، می‌توانید مدارک مورد نیاز پذیرش در کالج‌های آمادگی را مشاهده می‌کنید:

  • ترجمه آلمانی و رسمی مدرک دیپلم و ریزنمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی
  • رزومه تحصیلی
  • انگیزه‌نامه تحصیلی
  • گواهی معتبر زبان آلمانی
  • کپی گذرنامه دارای اعتبار
  • سند تمکن مالی

مدارک مورد نیاز برای مقطع کارشناسی ارشد

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، می‌توانند به دو صورت تحصیل خود را ادامه دهند.

  1. متوالی: تحصیل کارشناسی ارشد به صورت متوالی، این امکان را به دانشجویان می‌دهد تا در رشته‌ای که قبلا آن را در مقطع کارشناسی تحصیل نموده‌اند، به یادگیری بپردازند. این نوع تحصیل  خواهد بود.
  2. غیرمتوالی: این گزینه صرفا به رشته تحصیلی افراد در دوره کارشناسی محدود نمی‌شود. با ورود به مقطع ارشد از این طریق، شما می‌توانید مهارت‌های جدیدی را آموزش ببینید. هزینه هر نیم سال تحصیل ارشد به صورت غیرمتوالی، در حدود 500 یورو خواهد بود. البته ممکن است این هزینه در برخی از دانشگاه‌ها اندکی بیشتر یا کم‌تر نیز باشد.

مدت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور آلمان، حداکثر 2 سال است. به این معنا که شما می‌توانید زودتر از موعد تعیین شده، تحصیل خود را به اتمام برسانید. در بخش زیر، می‌توانید مدارک مورد نیاز برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد را مشاهده نمائید:

  • مدرک ترجمه شده دیپلم و ریزنمرات درسی
  • ترجمه مدرک پیش دانشگاهی
  • ترجمه مدرک دوره کارشناسی و ریزنمرات درسی آن دوره
  • گواهی معتبر زبان خارجی(آلمانی یا انگلیسی)
  • رزومه کامل تحصیلی
  • انگیزه‌نامه
  • توصیه‌نامه از استادان
  • کپی گذرنامه دارای اعتبار
  • سند تمکن مالی

مدارک مورد نیاز برای مقطع دکترا

میانگین زمانی که تحصیل دکترا در آلمان طول می‌کشد، بین 3 تا 5 سال است. البته شما باید رشته و زمینه تحقیقات خود را نیز در نظر بگیرید. تحصیل در مقطع دکترا در آلمان، دو مزیت بزرگ دارد. اولین مزیت آن، این است که شما می‌توانید به صورت رایگان تحصیل خود را انجام دهید. مزیت دوم نیز این است که، شما مجبور به یادگیری زبان آلمانی نخواهید بود، در واقع شما می‌توانید با زبان انگلیسی نیز دروس خود را فراگیرید. در کشور آلمان، دانشجویان دکترا در اکثریت دانشگاه‌ها، حقوق ثابتی را از موسسه آموزش عالی خود دریافت خواهند کرد که به آن‌ها در تحقیقات و زندگی کمک می‌کند.

در بخش زیر، مدارک مورد نیاز اپلای جهت مهاجرت به المان و تحصیل در مقطع دکتری را مشاهده می‌کنید:

  • ترجمه ریزنمرات مقاطع قبلی(دبیرستان، پیش‌دانشگاهی، کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ترجمه گواهی تحصیلی(مدرک) مقاطع تحصیلی قبلی
  • انتشار مقاله در زمینه تحصیلی مورد نظر
  • نوصیه‌نامه تحصیلی از استادان دانشگاه
  • انگیزه‌نامه(شرح هدف تحصیلی)
  • رزومه تحصیلی و کاری(CV)
  • پروپوزال
  • گواهی زبان معتبر آلمانی

دانشگاه‌های آلمانی، عموما جهت بررسی مدارک متقاضیان، مقداری هزینه از آن‌ها دریافت می‌کنند. به این مقدار هزینه فی(Application fee) گفته می‌شود. ممکن است این هزینه در دانشگاه‌های متفاوت سراسر آلمان، متغیر باشد.

جدیدترین راه مهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان و اخذ ویزای کاری

یکی از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان مهاجرت به این کشور از طریق کار می باشد. لازمه دریافت ویزای کاری آلمان آن است که، متقاضی دارای پیشنهاد شغلی معتبری از کشور مورد نظر خود باشد. آگهی شغلی که بتواند این پیشنهاد را برای فرد فراهم کند، باید 3 ماه در کشور مورد نظر آگهی شود. اگر این کشور عضو اتحادیه اروپا باشد، باید 3 ماه نیز در اتحادیه اروپا آگهی شود. اگر از اشخاصی که اجازه کار در اروپا دارند، کسی نتوانست این کار را برعهده بگیرد کارفرما می‌تواند استخدام بین‌المللی داشته باشد.

مهاجرت کاری به آلمان

باید گفت داشتن چنین پیشنهاد شغلی معمولا دشوار است. اگر کشوری با کمبود نیروی کار در رشته‌های مختلف مواجه شود، می‌تواند این شرط را کنار بگذارد. آن‌گاه مجوز ورود نیروهای جوان و متخصص برای یافتن کار صادر می‌شود. کشور آلمان در حال حاضر برای متخصصان در رشته‌های الکترونیک، الکتروتکنیک، صنایع، مکانیک، IT و غیره ویزای جستجوی کار صادر می‌کند. علاوه بر آلمان، مهاجرت به فرانسه از این طریق نیز گزینه‌ای محبوب در میان افراد است، زیرا این دو کشور از لحاظ اقتصادی بسیار قدرتمند هستند و همواره متقاضیان بسیاری برای مهاجرت از طریق کار دارند.

شرایط و مزایای ویزای کاری آلمان

طول مدت این ویزا 6 ماهه است. این بدان معنی است که، شما فرصت 6 ماهه‌ای برای یافتن کار در اختیار خواهید داشت. درآمد متوسط یک مهندس در آلمان حدودا 30.000 تا 50.000 یورو در سال می‌باشد. به همین علت، دریافت این ویزا مورد نظر بسیاری از افراد است. اگر شما نیز متقاضی دریافت اقامت آلمان از طریق کار هستید، با ما تماس بگیرید، تا از مشاوره تخصصی توسط کارشناسان حقوق بین‌الملل در موسسه حقوقی توسعه‌گران مهر برخوردار شوید.

از دیگر شرایط دریافت ویزای کار آلمان آن است که، متقاضی دارای سن مناسب، مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود باشد. بدیهی است که، تسلط بر زبان آلمانی یا انگلیسی نیز از شروط لازم برای دریافت این ویزا و در مرحله بعد یافتن کار مناسب است. لازم به ذکر است، شما با دریافت این ویزا و 4 سال کار کردن در آلمان می‌توانید به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید.

از دیگر مزایای ویزای کار آلمان آن است که، اگر درآمد شما بیش از 3000 یورو در ماه باشد واجد شرایط دریافت بلو کارت آلمان خواهید شد. از مزایای این کارت می‌توان به امکان کار، تحصیل و زندگی در اکثر کشورهای اتحادیه اروپا اشاره کرد. همچنین امکان اخذ اقامت دائم در مدت زمان کوتاه‌تری را برای فرد و خانواده‌اش ایجاد می‌کند.

شرایط و مزایای ویزای کار آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت

کشور آلمان به عنوان صنعتی‌ترین کشور اروپا، امکان جذب سرمایه‌های خارجی را به بهترین نحو ممکن فراهم نموده است. رشد بالای اقتصادی، امنیت اقتصادی، صنایع بزرگ و پیشرفته، زیرساخت‌های قوی و …. آلمان را به جذاب‌ترین کشور اروپا برای سرمایه‌گذاری تبدیل نموده است. این امر چه در مورد سرمایه‌گذاران اروپایی و چه سرمایه‌گذاران خارج از اروپا صادق است. سرمایه‌ گذاری در آلمان از راه‌های مختلف امکان‌پذیر است. در زیر به تعدادی از آن‌ها به صورت مختصر پرداخته‌ایم.

طبق قوانین سرمایه‌گذاری در آلمان، برای سرمایه‌گذاری سبک یا ثبت شرکت در کشور آلمان شما نیاز دارید یک طرح اقتصادی یا Business plan ارائه دهید. این طرح باید در کشور المان قابلیت اجرا داشته باشد. از طرف دیگر این طرح باید به گونه‌ای باشد که، امکان سودآوری آن وجود داشته باشد و متقاضی برای مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت در آن حوزه، دارای تجربه کاری باشد.

هزینه لازم برای ثبت شرکت در آلمان

حداقل هزینه مورد نیاز سرمایه‌گذاری در آلمان برای ثبت شرکت، 25000 یورو می‌باشد. با این میزان سرمایه شما می‌توانید یک شرکت با مسئولیت محدود در المان تاسیس نمایید که حداقل تعداد اعضای آن یک نفر است. نوع دیگری از شرکت‌های قابل تاسیس در المان شرکت سهامی است، که به حداقل سرمایه‌ای 50،000 یورویی نیاز دارد. امکان ثبت انواع دیگری از شرکت‌ها مانند تاسیس شعبه‌ای از یک شرکت اصلی خارج از آلمان، در خاک المان نیز وجود دارد که شرایط و ضوابط خود را دارا می‌باشد.

ثبت شرکت در آلمان

مزایای ثبت شرکت در آلمان

با ثبت شرکت در آلمان شما اجازه بازگشایی حساب بانکی در کل قاره اروپا را خواهید داشت. علاوه بر این امر، می‌توانید به تجارت و معامله با همه کشورهای دنیا نیز بپردازید. امکان تحصیل رایگان و برخورداری از خدمات درمانی رایگان از دیگر مزایای این روش مهاجرت به کشور آلمان است، که برای شخص متقاضی، همسر و فرزندان کمتر از 18 سال او وجود دارد.

مطالب مرتبط: مزایای اقامت در آلمان

البته امکان سرمایه‌گذاری با مبالغ بالاتر همچون 250.000 یورو، 500.000 یورو و 1.000.000 یورو نیز در المان وجود دارد که هر کدام شرایط و ضوابط خاص خود را دارند. البته شایان ذکر است که، سرمایه‌گذاری در تمام مناطق دنیا با ریسک همراه است. سعی کارشناسان ما بر این است که، شرایط رفتن به آلمان با ریسک کمتری را برای متقاضیان عزیز فراهم نماییم تا پس از ورود به کشور مورد نظر با شناخت کافی خود به سرمایه‌گذاری بپردازند. درباره کشور آلمان، استفاده از دیگر روش‌های مهاجرتی نظیر دریافت پذیرش مقاطع مختلف تحصیلی در المان و یا اخذ ویزای کار این کشور بسیار راحت‌تر است.

مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان

کارآفرینان و سرمایه‌گذارانی که در آلمان فرصت‌های اقتصادی ایجاد می‌کنند، امکان مهاجرت و اقامت در آلمان را خواهند داشت. با این حال، آستانه خاصی از سرمایه‌گذاری وجود دارد که باید آن را برآورده نمائید. تا زمان نگارش این مقاله، این مبلغ 250000 یورو است. علاوه بر این، باید ویزای خوداشتغالی دریافت کنید که در دسته ویزای کار آلمان قرار می‌گیرد. برای دریافت ویزا باید موارد زیر را اثبات کنید:

  • اینکه وجوه لازم برای سرمایه‌گذاری را دارید.
  • سرمایه‌گذاری شما به نفع اقتصاد آلمان خواهد بود.
  • سرمایه‌گذاری شما در کشور مطالبه می‌شود.

اگر وضعیت خود را به عنوان یک کارآفرین در آلمان حفظ کنید، پس از سه سال اجازه تمدید نامحدود اجازه اقامت خود را نیز خواهید داشت. تمدید نامحدود اجازه اقامت، به این معنی است که هر زمان که بخواهید می‌توانید وارد کشور شوید و از آن خارج شوید.

کارآفرینان از سراسر جهان ایده‌های خود را به بازار پرسود آلمان می‌آورند. با این حال، برای کارآفرینان توصیه می‌شود که با وکلای مهاجرت تجاری که می‌توانند بر برنامه‌های کاربردی و طرح‌های تجاری آن‌ها نظارت داشته باشند، همکاری کنند.

موسسات مهاجرت تجاری در آلمان که بسیار متعدد هستند، خدمات کامل را در این زمینه به شما ارائه می‌دهند و نه تنها درخواست شما را آماده می‌کنند، بلکه به شما در مورد فرصت‌های تجاری در آلمان نیز مشاوره‌های لازم را اعطا می‌کنند، طرح تجاری شما را پیش‌نویس می‌کنند و از برآورده شدن الزامات لازم اطمینان حاصل کرده و در نهایت از راه‌اندازی کسب و کار آلمانی شما حمایت می‌کنند.

مهاجرت از طریق ازدواج

در قدم اول، شرط مهاجرت به المان از طریق ازدواج این است که، شخص تبعه المان باید اثبات نماید دارای درآمد کافی برای تامین زندگی خود و همسرش می‌باشد و برای تامین هزینه‌های زندگی خود نیازی به کمک‌های دولتی ندارد. از طرف دیگر طبق قانون ازدواج در آلمان، شخص متقاضی ازدواج با تبعه آلمان باید زبان المانی را حداقل تا سطح A1 فراگرفته باشد. پس از ازدواج و ثبت قانونی آن؛ متقاضی دریافت ویزا باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نماید و مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود را برای دریافت ویزای ازدواج ارائه کند.

پس از بررسی مدارک، صحت آن‌ها باید مورد تایید قرار گیرد. همچنین مدارک شغلی و درآمدی شخص آلمانی نیز باید کفایت نماید. سپس ویزای ازدواج صادر می‌شود. با صدور ویزای ازدواج آلمان، شما می‌توانید وارد کشور المان شده و در این کشور اقامت داشته باشید. همچنین امکان کار و یا تحصیل رایگان برای شما وجود دارد. ضمن آنکه با اقامتی 3 ساله در خاک آلمان، می‌توانید به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید.

ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان

در شرایط بسیاری، افراد با مهاجرت مجبور هستند تا از خانواده خود جدا شوند؛ اما خوشبختانه شما می‌توانید برای همسر و فرزندان زیر 16 سال خود، ویزای همراه دریافت کنید و در نهایت به همراه خانواده‌تان، به آلمان مهاجرت کنید.

برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت همراه با خانواده، همسران باید ثابت کنند که متاهل هستند و فرزندان باید گواهی تولد داشته باشند. برای کودکان زیر 16 سال، داشتن مهارت‌های زبان آلمانی ضروری نیست، زیرا فرض می‌شود که می‌توانند آن را به سرعت یاد بگیرند. با این حال، برای کودکان بالای 16 سال، باید مدرک کافی دال بر مهارت زبان آلمانی و توانایی سازگاری و ادغام وجود داشته باشد.

همسران متقاضیان مهاجرت به آلمان، برای واجد شرایط بودن باید حداقل مدرک زبان آلمانی A1 را داشته باشند. در صورتی که فرد متقاضی مهاجرت به کار در آلمان مشغول باشد، همسر او نیز می‌تواند جهت کار در این کشور اقدام نماید و محدودیتی از این لحاظ برای او وجود ندارد.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

طبق قوانین کشور آلمان، افرادی که به دلیل داشتن گرایشات مذهبی، سیاسی، اجتماعی و یا تعلق داشتن به یک گروه خاص، قادر به زندگی در کشور مبدا خود نیستند، می توانند برای مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی درخواست دهند. اداره مهاجرت آلمان در خصوص رسیدگی به درخواست پناهجویان، تفاوت زیادی بین پناهندگان سیاسی و غیر سیاسی قائل نیست.

اشخاصی که متقاضی  پناهندگی آلمان هستند، به محض ورود به آلمان باید خود را به عنوان پناهجو به مراجع قانونی آلمان همچون پلیس یا اداره ثبت معرفی کنند و درخواست پناهندگی خود را ارائه دهند. در طول رسیدگی به پرونده، پناهجویان در مراکز اقامت اولیه که توسط دولت آلمان تعیین می شود، اسکان داده می شوند. مدت زمان زندگی در این مراکز بسته به وضعیت تاهل، سن و درخواست ارائه شده بین 3 تا 6 ماه متغیر است.

در صورت پذیرفته شدن درخواست پناهندگی توسط مقامات آلمانی، پناهجویان مجوز اقامت سه ساله دریافت می کنند. اگر پس از گذشت این سه سال، وضعیت پناهجویان در کشور مبدا تغییر نکند، ویزای اقامت آنها تمدید خواهد شد. پناهجویان در طول اقامت در مراکز اولیه از حمایت های نقدی و غیر نقدی دولت آلمان برخوردار خواهند بود.

تابعیت دوگانه در کشور آلمان

شهروندان غیر اتحادیه اروپا که قصد اخذ شهروندی آلمانی را دارند، معمولا شهروندی قدیمی آن‌ها حذف می‌شود. البته استثنائاتی برای شهروندان کشورهایی که دولت آن‌ها اجازه نمی‌دهد شهروندی خود را پس از تابعیت حذف کنند(به عنوان مثال: آرژانتین، بولیوی، برزیل و کاستاریکا)، وجود دارد.

کشورهایی که از لحاظ قانونی آزادتر هستند مانند: جمهوری دومینیکن، اکوادور، گواتمالا، هندوراس، مکزیک، نیکاراگوئه و اروگوئه، اجازه می‌دهند که شهروندی قبلی افراد از هویت‌نامه آن‌ها پاک شود. در صورتی که فرآیند واگذاری بیش از حد دشوار باشد، مثلا در پرونده‌هایی که افراد مقیم کشورهایی چون: افغانستان، الجزایر، آنگولا، اریتره، ایران، عراق، لبنان، لبنان، تایلند، تونس و آمریکا می‌باشند، چشم‌پوشی از شهروندی قدیمی به معنی مضرات فراوانی برای فرد خواهد بود.

شرایط دریافت تابعیت دوگانه

اگر یک شهروند آلمانی، شهروندی غیر رسمی یا غیر سوئیسی را با اجازه (Beibehaltungsgenehmigung) از دولت آلمان به دست آورد(به عنوان مثال: روابط نسبی موجود، اموال در آلمان یا در کشور دیگر، در صورتی که اشغال خارجی نیاز به شهروندی خانگی داشته باشد). اکتساب داوطلبانه یک شهروند غیر اروپایی یا غیر سوئیسی بدون اجازه، معمولا به معنی از دست دادن اتوماتیک شهروندی آلمان است. اگر تابعیت دیگر یکی از کشورهای عضو دیگر اتحادیه اروپا یا سوییس باشد و یا اگر تابعیت دوگانه در بدو تولد به دست آید، مجوز لازم نیست.

اگر فرزندی که یکی از والدین او آلمانی است و دیگری خارجی، در کشوری غیر از آلمان به دنیا بیاید، دارای تابعیت هر دو کشور خواهد بود. البته در صورتی که، حداقل یکی از والدین او دارای مجوز اقامت دائم آلمان به مدت 3 سال باشد. البته، تابعیت کامل پس از 8 سال زندگی فرزند در کشور آلمان به او تعلق می‌یابد.

مزایا و معایب زندگی در آلمان

اقتصاد کشور آلمان، از مزایای بسیاری مثل نیروی کار باتجربه و متخصص، سرمایه فراوان، فساد کم و نوآوری زیاد برخوردار می‌باشد. اقتصاد آلمان رتبه اول قاره اروپا را دارد و این کشور جزو بزرگترین تولیدکننده‌ها است. تولیدات ناخالص در آلمان شامل خدمات، صنعت و کشاورزی می‌باشد. نیروی کار در کشور آلمان، بسیار کم است. به همین دلیل مهاجرت به آلمان از طریق کار همیشه با موفقیت رو به رو می‌شود.

هزینه زندگی در آلمان ماهیانه نزدیک به 1414 دلار است. این میزان 1.48 برابر از میانگین هزینه زندگی در کشورهای جهان بیشتر است؛ با این وجود علاقه‌مندان به تحصیل در آلمان همچنان بسیارند. همچنین این سرزمین اروپایی، چهارمین کشور برتر برای زندگی در بین تمامی کشورهای دنیا است. درآمد افراد در آلمان بسیار بالا بوده و برای زندگی به صورت فردی یا خانوادگی کاملا رضایت‌بخش است. میانگین حقوق هر فرد پس از محاسبه و کسر مالیات، نزدیک به 2900 دلار است، که این درآمد برای مدت 2 ماه هزینه‌ها را پوشش می‌دهد.

شرایط مهاجرت به آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان

برای مهاجرت به کشور آلمان، روش‌های مهاجرتی متعددی وجود دارد که از جمله آن‌ها مهاجرت از طریق دریافت ویزای کار، تحصیل در آلمان، سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت در آلمان را می‌توان نام برد. در نظر داشته باشید که هزینه مهاجرت به آلمان از هر روش متفاوت است. مهاجرت امری تخصصی و بسیار حساس است. به شما هموطن عزیز توصیه می‌نماییم قبل از هر اقدامی، تمامی جوانب را در مورد کشور مورد نظر و روش مهاجرتی انتخابی بسنجید تا بتوانید انتخابی آگاهانه داشته باشید. شرایط مهاجرت به المان با توجه به شرایط متقاضیان متفاوت می باشد؛ چرا که ممکن است شرایط شما به گونه ای باشد که از طریق کار به این کشور مهاجرت کنید، در نتیجه شرایط مهاجرت کاری به آلمان برای شما لحاظ می شود. همچنین دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیلات شان باید از شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان آگاهی لازم را کسب نمایند.

[powerpress]

جالب ترین ها: اقامت آلمان با تولد فرزند

اخذ تابعیت آلمان

کشور آلمان مانند برخی کشورهای توسعه‌یافته دیگر، سیستم خون را به عنوان نظام حقوقی اصلی خود در اعطای تابعیت انتخاب نموده است. این امر بدان معنی است که، فرزند یا نوزاد متولد شده در آلمان اگر دارای پدر یا مادری آلمانی باشد از زمان تولد خود تابعیت کشور آلمان را دریافت می‌کند و تفاوتی نمی‌نماید که در کدام کشور متولد شده است.

حال این سوال پیش می‌آید، که آیا تولد در خاک آلمان هیچ مزایایی برای فرد ندارد؟ اگر کودکی در خاک آلمان به دنیا بیاید و پدر و مادر او مشخص نباشند و یا دارای تابعیت هیچ کشوری نباشند، تابعیت کشور آلمان به او اعطا می‌شود. این امر برای جلوگیری از تولد افراد بی‌تابعیت، اجرا می‌شود . از طرف دیگر باید گفت بر اساس قانونی که در سال 2000 در کشور آلمان به تصویب رسیده است، کودکانی که بعد از ژانویه 2000 در کشور المان متولد می‌شوند و دارای پدر یا مادری باشند که حداقل به مدت 3 سال اقامت دائم آلمان را داشته باشند و خود کودک 8 سال در کشور آلمان زندگی کند می‌تواند تقاضای دریافت تابعیت آلمان را بنماید.

سوال درباره هزینه مهاجرت به آلمان مقداری کلی است. این هزینه در زمینه راه‌های مختلف مهاجرت به این کشور متفاوت است. همچنین اینکه از چه طریقی(به صورت شخصی یا از طریق موسسات مهاجرتی) اقدام می‌کنید نیز، بر میزان هزینه‌ها اثرگذار است. به صورت کلی، معمولا هزینه‌ها شامل: هزینه ترجمه مدارک، هزینه وکیل و هزینه‌های مربوط به سفارت می‌باشند.

قوانین مهاجرت به کشور آلمان

قوانین مهاجرت به کشور آلمان

یکی از ویژگی‌هایی که در سال 2023 در کشور آلمان ایجاد خواهد شد صدور ویزای جستجوی کار در کشور آلمان است. با استفاده از ویزای جستجو کار در آلمان به متخصصان اجازه داده می‌شود که برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود تا شش ماه در کشور آلمان سکونت کرده و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. ارائه مدرک تحصیلی و تخصی برای مهاجرت کاری به کشور آلمان ضروری است؛ اما با این ویژگی جدید شما می‌توانید بدون نیاز به مدرک خاص و تخصصی شغل مناسب خود را پیدا کنید. با پیدا کردن شغل مورد نظر خود دیگر نیازی به  ارائه مدرک نیست و می‌توانید در کشور آلمان اقامت کنید.

مهاجرت تحصیلی، سرمایه گذاری و ازدواج نیز بهترین راه مهاجرت به آلمان در سال 2023 است. از قوانین دیگر مهاجرت به این کشور می‌توان اشاره کرد که هنوز تحصیل در دانشگاه‌های آلمان رایگان است. این ویژگی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مهاجرت به کشور آلمان است و تحیل رایگان باعث افزایش بسیار زیاد مهاجرت به کشور آلمان شده است. دانشجویان زیادی برای تحصیل به کشور آلمان مهاجرت می‌کنند علاوه بر رایگان بودن هزینه دانشگاه، کشور آلمان دارای دانشگاهایی با شهرت جهانی و رتبه بالاست.

جالب ترین ها: آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

اقامت کشور آلمان به 2 دسته موقت و دائم تقسیم می­‌گردد که بدین صورت است:

  • راه اقامت موقت این کشور محدود به تحصیل، شرکت در دوره‌های زبان آلمانی، تحصیل و اقامت‌های کاری محدود و سایر می‌­گردد.
  • مجوز اقامت دائم این کشور به افرادی که حداقل به مدت 5 سال در این کشور متعهد به زندگی و کار نموده باشند تعلق می‌گیرد.

هزینه مهاجرت به آلمان

هزینه مهاجرت به آلمانهزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی در آلمان به صورت میانگین، ماهیانه 1.414 دلار است که 1.48 برابر گران‌تر از میانگین جهانی است. آلمان از نظر هزینه زندگی در بین 197 کشور، در رتبه 32 و در بین بهترین کشورها برای زندگی، در رتبه سیزدهم قرار دارد. میانگین حقوق پس از کسر مالیات در آلمان 2.865 دلار است، که برای تامین هزینه‌های زندگی به مدت 2 ماه کافی خواهد بود. به طور متوسط ​​برای تامین هزینه‌های زندگی خود در آلمان به حداقل 861 یورو در ماه (حدود 1.002 دلار آمریکا) و حداکثر 10.332 یورو در سال (حدود 12.024 دلار آمریکا) نیاز دارید. قیمت غذا، اقامت، قبوض، لباس و سرگرمی اساساً مطابق با میانگین اتحادیه اروپا است و بیشتر به سبک زندگی شما بستگی دارد.

اگرچه قیمت‌ها به طور پیوسته در حال افزایش هستند، آلمان همچنان یکی از مقرون به صرفه‌ترین کشورهای اروپایی برای زندگی است. پس آلمان، مهاجرت به روسیه نیز جزو مقاصد کم هزینه برای متقاضیان به شمار می‌رود. مهاجران می‌توانند انتظار داشته باشند که، حدود 40٪ از حقوق خود را برای اجاره منزل هزینه کنند. مونیخ، فرانکفورت و کلن، گران‌ترین شهرهای آلمان هستند. قیمت مسکن در مونیخ گران‌ترین قیمت در کل کشور است. در بخش زیر، می‌توانید هزینه‌های زندگی در آلمان را به جزئیات مشاهده کنید.

هزینه‌هابرای یک نفربرای یک خانواده 4 نفره
کل هزینه‌ها+اجاره منزل$1414$3471
کل هزینه‌ها بدون اجاره منزل$668$2094
اجاره و تاسیسات$746$1377
غذا و خوراک$407$1084
حمل و نقل$124$332

شما می‌توانید ریزهزینه‌های دیگر را در بخش زیر مطالعه کنید. این میانگین هزینه‌ها، بر اساس جمعیت کشور آلمان محاسبه شده‌اند و در زمینه خوراک، حمل و نقل، تاسیسات منزل و اجاره و… هستند.

هزینه خوراک در آلمان

نهار11.8 دلار
شام در رستوران52.6 دلار
فست فود9.33 دلار
نوشیدنی4.16 دلار
قهوه3.37 دلار

هزینه حمل و نقل

بلیط حمل و نقل عمومی3.26 دلار
بلیط حمل و نقل ماهیانه80.1 دلار
تاکسی23 دلار
بنزین1.66 دلار

هزینه اجاره و خرید منزل

آپارتمان یک خوابه مرکز شهر702 دلار
آپارتمان یک خوابه ارزان532 دلار
آپارتمان سه خوابه مرکز شهر1407 دلار
آپارتمان سه خوابه ارزان1049 دلار
قیمت آپارتمان برای خرید5429 دلار

هزینه‌های متفرقه

1 لیتر شیر1.03 دلار
نیم کیلوگرم نان1.55 دلار
1 کیلوگرم برنج2.07 دلار
12 تخم مرغ2.83 دلار
1 کیلوگرم پنیر11 دلار

فرهنگ مردم کشور آلمان

در کشور آلمان، حدود 65 الی 70 درصد از مردم خود را پیروی دین مسیحیت معرفی می‌کنند که از بین این تعداد، 29 درصد آن‌ها کاتولیک هستند. همچنین جالب است بدانید که حدود 4.4 درصد از مردم این کشور، مسلمان هستند. همچنین نزدیک به 36 درصد از افراد، خود را بدون دین معرفی می‌کنند که به نظر مقدار زیادی از جمعیت را شامل می‌شود.

اگرچه آلمانی‌ها به‌عنوان مردمانی بسیار خشک شناخته می‌شوند؛ اما آن‌ها نیز می‌دانند چگونه از زندگی لذت ببرند. کارناوال‌ها و فستیوال‌های پر بازدید در آلمان این گفته را به بهترین نحو ثابت می‌کنند. هر دو نوع این رویدادها، دوره‌ای شاد از سال هستند که در آن کل شهرها در مهمانی‌های همه جانبه و جشن‌های رنگارنگ شرکت می‌کنند. کارناوال‌ها در آیین کاتولیک سابقه طولانی مدت دارند، در حالی که امروزه با رژه‌های خیابانی افرادی که لباس و ماسک به تن دارند جشن گرفته می‌شود. کارناوال‌ها و فستیوال‌های متنوعی وجود دارد که در آن همه حوزه‌های زندگی و شادی جشن گرفته می‌شوند.

یکی از بهترین ویژگی‌های مردم و فرهنگ آلمان این است که از یکدیگر حمایت و مراقبت بسیاری می‌کنند. به عنوان مثال، اقلام گم شده را به درختان آویزان می‌کنند. اگر در پارکی در آلمان یا هر جایی نزدیک درخت هستید و چیزی را در پایین‌ترین شاخه‌های آن آویزان می‌بینید، بدانید که فردی این وسیله را گم کرده است. یک نفر آن را گم کرده است و دیگری که آن را پیدا کرده وظیفه دارد که آن را به درخت آویزان کند.

مزایا و معایب مهاجرت به آلمان

در چندین دهه اخیر، کشور آلمان مورد توجه بسیاری از مهاجران برای داشتن زندگی بهتر و تحقق اهداف و رویاهایشان قرار گرفته است؛ اما همانند تمامی کشورها، مهاجرت به جرمنی با مزایا و معایبی همراه است. اگرچه آلمان دارای موقعیت های شغلی نامحدود و زیرساختهای توسعه یافته است، اما از طرفی دیگر مهاجران با موانعی همچون شوک های فرهنگی زیاد، یادگیری زبان و سنتهای قدیمی آلمان مواجه هستند. در ادامه برخی از برجسته ترین مزایا و معایب مهاجرت به آلمان ارائه شده است

هزینه زندگی

  • مزایا: هزینه پایین زندگی

به طور کلی، هزینه زندگی در آلمان نسبت به محل سکونت و سبک زندگی مقرون به صرفه است. به استثنای شهرهای بزرگی مثل مونیخ و فرانکفورت، زندگی در آلمان در مقایسه با کشورهای مهم اروپایی و کانادا، بسیار کم هزینه است.

  • معایب: مالیات بالا

یکی از بزرگترین مشکلات مهاجرت به این کشور، مالیات بالا در این کشور است که به صورت روزانه محاسبه می شود. بسته به حقوق افراد، مالیات بر درآمد می تواند تا بیش از 40 درصد درآمد افراد را شامل شود. البته باید گفت در کنار این مالیات بالا، شهروندان آلمان به بسیاری از کمک هزینه ها، تحصیل و درمان رایگان دسترسی دارند.

وضعیت اشتغال

  • مزایا: تعادل بین کار و زندگی

اشتغال در آلمان یعنی تعادل بین کار و زندگی. شهرهای مونیخ، هامبورگ و برلین همواره بین ده کشور برتر دنیا برای زندگی قرار دارند. آلمان همواره برای شعار داشتن ساعت های کاری منعطف و اولویت قرار دادن خانواده به کار تلاش می کند.

  • معایب: سخت بودن دریافت ارتقاء شغلی

نیروی های کار تحصیل کرده و متخصص زیادی متقاضی موقعیت های شغلی رده بالا در آلمان هستند، از همین رو دریافت ارتقاء شغلی برای افراد به ویژه مهاجران بسیار دشوار است.

مزایا و معایب زندگی در آلمان

شوک فرهنگی

  • مزایا: نظم و وقت شناس بودن آلمانی ها

بسیاری از مهاجران، در ابتدای زندگی در آلمان از نظم و وقت شناس بودن آلمانی ها شوکه می شوند؛ اما به مرور زمان متوجه می شوند که سبک زندگی و کاری آنها بسیار بهبود پیدا کرده است.

  • معایب:  خونگرم نبودن آلمانی ها

اغلب آلمانی ها را به خونگرم نبودن و نداشتن برخوردهای دوستانه می شناسند. مهاجران پس از مدتی اقامت در آلمان، متوجه خواهند شد که این رفتار به دلیل مشکلات شخصی نیست.

سبک زندگی

  • مزایا: دسترسی آسان به دیگر کشورهای اروپایی

یکی از مزایای مهاجرت به آلمان امکان سفر به کشورهای اروپایی است. افراد به راحتی می توانند بلیط اتوبوس، قطار خریداری کرده و یا حتی ماشین کرایه کنند و برای چندین ساعت یک مسافرت شگفت انگیز را تجربه کنند.

  • معایب: غذاهای بی مزه

برای برخی از مهاجران طعم غذاها، نوشیدنی ها و نان های آلمانی ممکن است خوشایند نباشد، اما به مرور زمان ذائقه افراد تغییر می کند.

سیستم درمانی

  • مزایا: استانداردهای بالای سیستم درمان

سیستم درمان آلمان بسیار مدرن و توسعه یافته است. بسیاری از متخصصان کادر درمان می توانند انگلیسی صحبت کنند و نیازی نیست مهاجران نگران موانع زبان باشند. کارکنان بیمارستان کاملا دوستانه و کارآمد پاسخگوی بیماران هستند.

  • معایب: سرعت پایین بیمه درمان دولتی

طولانی شدن زمان پرداخت هزینه های پزشکی توسط بیمه های دولتی یکی از معایب مهاجرت آلمان است. ارائه هزینه های درمان، تفاوت زیادی را بین بیمه های دولتی و خصوصی در آلمان ایجاد کرده است.

گردش در آلمان

  • مزایا: سیستم حمل و نقل پیشرفته

از طریق سیستم حمل و نقل بسیار بزرگ آلمان، شهروندان می توانند به راحتی نه تنها در آلمان بلکه به کشورهای اطراف رفت و آمد کنند. علاوه بر این، شهرهای آلمان دارای سیستم اتوبوس رانی، مترو و تراموای پیشرفته ای هستند.

  • معایب: قوانین سختگیرانه

زمانی که می خواهید بین شهرهای مختلف آلمان رفت و آمد کنید قوانین سخت زیادی وجود دارد که رعایت کردن آنها الزامی است.

راحت ترین راه مهاجرت به آلمان

افراد به دلایل مختلفی همچون کار، تحصیل، سرمایه گذاری و یا ملحق شده به اعضای خانواده به آلمان مهاجرت می کنند. با داشتن اقتصاد قوی، کیفیت بالای زندگی و فرصت های شغلی نامحدود، جای تعجب نیست که مهاجرت آلمان گزینه بسیاری از افراد باشد. بنابراین پیدا کردن راحت ترین راه مهاجرت برای شروع فرایند مهاجرت قانونی به آلمان، در تسریع امور بسیار تاثیر گذار است. اگر به دنبال راحت ترین راه مهاجرت به آلمان هستید، ادامه مطلب را با دقت مطالعه کنید:

مهاجرت آلمان از طریق ویزای جاب سیکر (Job-Seeker Visa)

ویزای جاب سیکر یک ویزای منحصر به فرد برای متخصصانی است که به دنبال کار در آلمان هستند. نیروهای جویای کار از طریق ویزای جاب سیکر می توانند به مدت شش ماه در آلمان اقامت کنند و به جستجوی کار بپردازند. در صورت پیدا کردن کارفرمای آلمانی، افراد می توانند ویزای جاب سیکر خود را به ویزای کار تغییر دهند.

مهاجرت آلمان از طریق دوره های آوسبیلدونگ (Ausbildung)

آوسبیلدونگ آلمان و تحصیل در دوره های آن، یکی از راحت ترین راه مهاجرت به آلمان است. با توجه به افزایش تعداد بازنشستگان در آلمان، دولت این کشور به منظور جذب نیروهای کار جوان، طرح دوره های آموزشی آوسبیلدونگ را ارائه کرده است. کلمه آوسبیلدونگ در زبان آلمانی به معنای کارآموزی است. افراد با شرکت در این دوره ها می توانند مهارت های تئوری و عملی رشته های مختلف را کسب کرده و وارد باز کار در آلمان شوند.

مهاجرت آلمان به عنوان کارآفرین (Entrepreneur)

اگر دارای ایده تجاری هستید که به اقتصاد آلمان کمک می کند و قادرید که هزینه های مالی اجرای طرح را تامین کنید، راحت ترین راه اقامت آلمان برای شما، ویزای کارآفرینی است. به منظور واجد شرایط بودن برای این طرح، به حداقل یک میلیون یورو سرمایه نیاز دارید و باید 10 شهروند آلمانی را در کسب و کار خود استخدام کنید.

مهاجرت آلمان از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی یکی دیگر از  راه های مهاجرت به این کشور است که به دلیل داشتن اجازه کار در طول تحصیل و دسترسی به بازار کار نامحدود پس از فارغ التحصیلی مورد توجه اشخاص زیادی قرار گرفته است. نکته بسیار مهم در خصوص سیستم آموزشی آلمان، امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین الملل در دانشگاه های دولتی آلمان است.

مهاجرت به آلمان از طریق دوره های آوسبیلدونگ

سریع ترین راه مهاجرت به آلمان

برخی از روش های مهاجرت به این کشور از پروسه سریعتری نسبت به سایر روش ها برای دریافت اقامت برخوردار هستند. مهاجرت به آلمان از طریق کار، تحصیل و ازدواج را می توان به عنوان سریع ترین راه های مهاجرت به این کشور معرفی کرد. تقاضای روزافزون آلمان به نیروی کار متخصص، باعث شده دولت این کشور روند سریعی را برای جذب نیرو اتخاذ کند.

سریع ترین راه مهاجرت برای افراد واجد شرایط تحصیل، ویزای دانشجویی است. به طور کلی، ویزای تحصیلی یکی از سریع ترین و راحت ترین راه های اقامت آلمان محسوب می شود. در خصوص پروسه اقامت آلمان از طریق ازدواج باید گفت که شعار کشور آلمان استحکام خانواده است، از همین رو به پروسه اقامت از طریق ازدواج به سرعت رسیدگی می کند. مشاوران مجرب ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی در کنارتان هستند، تا شما بتوانید با سریع ترین و راحت ترین راه، اقامت آلمان را دریافت کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند از طریق تخصص به آلمان مهاجرت کنند، در ابتدا برای ورود به آلمان باید ویزا دریافت کنند. برای اقامت از طریق جستجوی کار، نیروهای کار متخصص باید برای ویزای جاب سیکر آلمان درخواست دهند. متقاضیان واجد شرایط ویزای جاب سیکر می توانند برای حداکثر شش ماه در آلمان اقامت کرده و برای کار درخواست دهند.

علاوه بر این، افرادی که مدرک تحصیلی خود را در خارج از آلمان دریافت کرده اند، به منظور به رسمیت شناخته شدن مدارک، می بایست آنها را معادل سازی کنند. در صورتی که متخصصان در پایان این شش ماه، موفق به پیدا کردن کار شوند، می توانند ویزای جاب سیکر خود را به ویزای کار آلمان تغییر دهند و در این کشور زندگی و کار کنند. البته افراد جویای کار باید به این نکته توجه داشته باشند که با ویزای جاب سیکر آلمان بلافاصله پس از ورود به آلمان اجازه کار ندارند و تنها می توانند در مدت اقامت خود به دنبال کار بگردند. برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان ارائه مدارک زیر الزامی است:

  • پاسپورت معتبر ( در 10 سال گذشته صادر شده باشد و حداقل 12 ماه بعد از بازگشت اعتبار داشته باشد)
  • کپی صفحات پاسپورت
  • سه قطعه عکس پاسپورتی
  • نامه پشتیبانی( شما باید هدف خود از سفر به آلمان، برنامه ریزی خود برای پیدا کردن شغل و برنامه های شغل جایگزین در صورتی که نتوانستید کار پیدا کنید را توضیح دهید)
  • رزومه کاری
  • اثبات داشتن محل اقامت در آلمان ( مکانی که در طول سفر اقامت خواهید داشت)
  • داشتن مدرک کارشناسی/کارشناسی ارشد معتبر
  • داشتن حداقل پنج سال کار مرتبط با رشته تحصیلی
  • اثبات داشتن تمکن مالی برای پوشش هزینه های دوره اقامت در آلمان
  • ارائه بیمه درمان یا بیمه سفر برای طول دوره اقامت

جالب ترین مطالب: پاسپورت آبی آلمان چیست

وکیل مهاجرتی آلمان

وکلای متخصص در زمینه مهاجرت به آلمان، اطلاعات تخصصی و جامعی را در خصوص انواع روش های مهاجرت، اخذ اقامت موقت، اقامت دائم و تابعیت آلمان، هزینه مهاجرت به آلمان در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهند. بررسی شرایط و درخواست های متقاضیان، ارزیابی روش های مختلف مهاجرت و ارائه مطمئن ترین راه برای دریافت اقامت آلمان، مهم ترین ویژگی یک وکیل متعهد است. به طور کلی یک وکیل مهاجرت به آلمان باید دانش و توانایی های زیر را داشته باشد:

  • آشنایی با قوانین مهاجرت و شهروندی آلمان
  • اطلاع کامل از شرایط و نوسانات بازار کارآلمان
  • داشتن شبکه های ارتباطی در داخل و خارج از آلمان
  • آشنایی با سیستم آموزش و نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه های مختلف آلمان
  • اطلاع دقیق از الزامات و قوانین سفارت آلمان
  • توانایی اخذ جاب آفر از کارفرمایان آلمانی
  • آشنایی با فرهنگ و زبان آلمانی
  • امکان اخذ ویزای کار برای مشاغل مختلف
  • آشنایی با سیستم سرمایه گذاری و مالیاتی آلمان

وکلای برگزیده موسسه حقوقی اصطهباناتی در کنار شما هستند، تا با اطمینان مسیر مهاجرتی خود را انتخاب کنید و رویاهایتان را بسازید.

مشاوره مهاجرت به آلمان

افراد زیادی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از اهداف مهاجرتی خود صرفنظر می کنند. اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید و به دنبال مطمئن ترین راه برای مهاجرت هستید، دریافت مشاوره های تخصصی، کار شما را تسریع می کند. اعتماد به مشاوره مهاجرتی آلمان اولین گام برای دستیابی به اقامت در این کشور است. وکلا با ارائه مشاوره مهاجرت، تصمیم گیری را برای شما آسان کرده و مسیر مهاجرتی شما را مشخص می کنند. با دریافت مشاوره رایگان تلفنی موسسه حقوقی اصطهباناتی و ثبت اطلاعات اولیه، خودتان را یک گام به آینده مورد تصورتان نزدیک تر کنید.

مشاوره مهاجرت به آلمان توسط وکلای موسسه حقوقی اصطهباناتی

شرایط سنی مهاجرت به آلمان

به طور کلی هیچ محدودیت سنی برای مهاجرت به این کشور وجود ندارد. البته با توجه به تنوع راه های مهاجرت به آلمان، می توان گفت الزامات و شرایط سنی ویزاها با یکدیگر متفاوت است. افرادی که برای ویزای کار آلمان درخواست می دهند باید حداقل 18 و حداکثر 67 سال سن داشته باشند، زیرا 67 سالگی سن بازنشستگی در آلمان است. البته افراد بین 18 تا 35 سال شانس بیشتری برای دریافت ویزای آلمان دارند.

شرط سنی مهاجرت به آلمان برای مهاجرت تحصیلی به آلمان به گونه ای دیگر است. افرادی که متقاضی تحصیل در دوره کارشناسی آلمان هستند، می توانند تا 21 سالگی برای این دوره درخواست دهند. برای ثبت نام در دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی ارشد، معمولا دانشجویان زیر سی سال شانس بالاتری برای مهاجرت المان دارند. در خصوص ویزای تحصیلی با در نظر گرفتن این موضوع که الزامات پذیرش در دانشگاه های مختلف با یکدیگر متفاوت است، می توان گفت الزامات سنی مشخصی وجود ندارد.

برای تحصیل در دوره دکترای دانشگاه های آلمان، داوطلبان زیر 40 سال برای پذیرش هیچ مانعی ندارند. همچنین افرادی که خواستار شرکت در دوره های کارآموزی آوسبیلدونگ هستند، حداکثر باید 35 سال داشته باشند. علاوه بر این، متقاضیان رشته پزشکی در آلمان با حداکثر 23 سال سن، قادر به دریافت ویزای تحصیلی آلمان خواهند بود.

آلمان برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ازدواج داشتن حداقل 18 سال سن الزامی کرده است و مهاجرت افراد زیر 18 سال به آلمان منع قانونی دارد. در خصوص مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی، با توجه به خطرات احتمالی که برای پناهجویان وجود دارد، هیچ شرط سنی اعمال نمی شود.

مهاجرت پرستاران به آلمان

در حال حاضر حدود 80000 موقعیت شغلی خالی برای پرستاران در آلمان وجود دارد. انتظار می رود این رقم تا سال 2025 به بیش از 150.000 هزار برسد. کمبود نیروی درمان در آلمان، اشتغال در این بخش را تسهیل کرده است. بنابراین شما شانس قابل توجهی برای مهاجرت آلمان به عنوان پرستار را دارید. مهاجرت پزشکان به آلمان نیز همانند پرستاران،به دلیل کمبود نیروی کار، با استقبال زیادی در این کشور روبرو است.

پرستاران می توانند از طریق ویزای جاب آفر آلمان و ویزای جاب سیکر برای مهاجرت آلمان اقدام کنند. به منظور دریافت ویزای جاب آفر آلمان، پرستاران باید با کارفرمای آلمانی قرارداد کاری امضا کنند. داشتن تحصیلات دانشگاهی، تجربه کاری و مدرک زبان برای دریافت جاب آفر آلمان الزامی است.

پرستارانی که موفق به دریافت ویزای جاب آفر آلمان نشدند، این امکان را دارند که برای ویزای جاب سیکر آلمان درخواست دهند. با ویزای جاب سیکر شما می توانید به مدت 6 ماه در آلمان کار پیدا کنید. در صورت پیدا کردن شغل می توانید ویزای کار آلمان را دریافت کنید. داشتن سطح زبان B1 آلمان از شرایط اصلی ویزای جاب سیکر است.

مهاجرت پرستاران به آلمان

سایت مهاجرت آلمان

معمولا تمام کشورها اخبار و قوانین مهاجرتی خود را در سایت های رسمی خود منتشر می کنند. قوانین دولت فدرال آلمان برای مهاجرت شهروندان کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است که تمام این قوانین به طور کامل در سایت مهاجرت آلمان به زبان آلمانی و انگلیسی در دسترس است. علاوه بر این دولت آلمان با برخی از کشورها توافقنامه هایی را در خصوص مهاجرت امضا می کند که اخبار مربوط را در سایت مهاجرت آلمان به صورت کامل منتشر می کند. برای اطلاع از اخبار مهاجرت به آلمان و قوانین مهاجرت می توانید به سایت  https://www.germany-visa.org مراجعه کنید.

بهترین موسسه مهاجرتی آلمان

مطمئنا افرادی که قصد دارند به آلمان مهاجرت کنند، با موانع متعددی برای دریافت ویزا و اقامت مواجه می شوند. اگر به دنبال مهاجرت قانونی به آلمان هستید، توصیه می شود تمام کارهای خود را به یک وکیل مهاجرتی خبره بسپارید. وکلای برگزیده موسسه حقوقی اصطهباناتی با بیش از ده سال تجربه علاوه بر ارائه راحت ترین راه اقامت آلمان، صفر تا صد پروسه مهاجرت را برای شما انجام می دهند. موسسه حقوقی اصطهباناتی دارای مجوزهای لازم و مربوطه برای مهاجرت آلمان است و این اطمینان خاطر را به شما عزیزان می دهد که کارهای شما به صورت شفاف و برنامه ریزی شده پیش می رود.

شما عزیزان می توانید مشاوره اولیه خود را به صورت کاملا رایگان و تلفنی از مشاوران ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی دریافت کنید و سپس با پرداخت هزینه های بسیار مناسب پروسه مدیریت شده مهاجرت خود را شروع کنید. وکلای مهاجرت آلمان تمام مفاد قرارداد را برای شما به صورت دقیق توضیح خواهند داد و در تمام پروسه مهاجرتی شما را از وضعیت پرونده مهاجرتیتان آگاه خواهند ساخت. امسال سال شماست، فرصت را از دست ندهید.

زندگی در آلمان برای مهاجران

مهاجران در آلمان از استانداردهای بالایی برای زندگی برخوردار هستند. کشور آلمان با داشتن سیستم آموزشی، درمانی و حمل و نقل پیشرفته از نظر کیفیت زندگی و رفاه در میان بهترین کشورهای دنیا قرار دارد. علاوه بر این، هزینه زندگی در شهرهای آلمان  بسیار پایین تر از بسیاری از شهرهای بزرگ اروپایی است و این امر باعث شده که مهاجران با مشکلات کمتری برای تامین هزینه های زندگی مواجه شوند.

به طور کلی مهاجران در آلمان می توانند یک زندگی شهری مدرن یا زندگی آرام در حومه شهرها را تجربه کنند. امنیت، ثبات، زیر ساخت های بسیار توسعه یافته و اقتصاد قوی، زندگی در آلمان برای مهاجران را لذت بخش می کند. فرزندان مهاجران به راحتی می توانند در مدارس آلمان به صورت کاملا رایگان تحصیل کنند و خود را برای ورود به دانشگاه های برتر آماده کنند. با توجه به وجود بازار کار نامحدود در آلمان، مهاجران هیچ نگرانی در خصوص پیدا کردن شغل نخواهند داشت. رویاهای خودتان را در آلمان به واقعیت تبدیل کنید.

کیفیت زندگی مهاجران در آلمان

سوالات متداول شما در مورد مهاجرت به آلمان

در بخش زیر سوالات متداول کاربران را مشاهده می‌کنید. پاسخ سوال خود درباره مهاجرت به این کشور را با موسسه مهاجرتی اصطهباناتی بیابید.

هزینه مهاجرت به آلمان چقدر است؟

راه‌های مختلفی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد. با توجه به راهی که برای مهاجرت انتخاب می‌کنید، هزینه آن مشخص می‌شود.

هزینه اجاره در آلمان چقدر است؟

میانگین قیمت خانه در آلمان، از 300 یورو تا 800 یورو برای یک اتاق در محل اقامت مشترک و از 500 یورو تا 1200 یورو برای یک آپارتمان یک خوابه متغیر خواهد بود. متوسط کلی قیمت اجاره برای یک آپارتمان یک خوابه 700 یورو است.

چه شرایط سنی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد؟

محدودیت سن طبق روشی که برای مهاجرت به این کشور انتخاب می‌کنید، مشخص می‌شود. به عنوان مثال: برای مهاجرت از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی بهتر است تا سن 24 سالگی اقدام فرمایید. همینطور برای سایر روش‌های مهاجرتی این قضیه وجود دارد.

سریع‌ترین راه برای اخذ تابعیت آلمان پس از مهاجرت به این کشور چیست؟

ویزای جستجوی کار آلمان و پناهندگی، از سریع‌ترین راه‌های اخذ تابعیت آلمان پس از مهاجرت به این کشور هستند.

برای زندگی آسوده در آلمان، چقدر سرمایه نیاز است؟

افراد از سال 2023، به حدود 861 یورو در ماه برای پوشش هزینه‌های زندگی خود در آلمان نیاز خواهند داشت. شما به طور متوسط ​​برای پوشش هزینه‌های زندگی در آلمان، به حدود 861 یورو در ماه (حدود 1002 دلار آمریکا) یا 10332 یورو در سال (حدوداً 12024 دلار آمریکا) نیاز دارید.

مهم‎‌ترین قانون مهاجرت به آلمان در سال 2023 چیست؟

یکی از ویژگی‌هایی که در سال 2023 در کشور آلمان ایجاد خواهد شد صدور ویزای جستجوی کار در کشور آلمان است. با استفاده از ویزای جستجو کار در آلمان به متخصصان اجازه داده می‌شود که برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود تا شش ماه در کشور آلمان سکونت کرده و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. ارائه مدرک تحصیلی و تخصی برای مهاجرت کاری به کشور آلمان ضروری است؛ اما با این ویژگی جدید شما می‌توانید بدون نیاز به مدرک خاص و تخصصی شغل مناسب خود را پیدا کنید. با پیدا کردن شغل مورد نظر خود دیگر نیازی به  ارائه مدرک نیست و می‌توانید در کشور آلمان اقامت کنید.

میانگین هزینه زندگی در آلمان چقدر است؟

هزینه زندگی در آلمان به صورت میانگین تا 1400 دلار خواهد بود.

نمونه ویزا های اخذ شده

4.6/5 - (48 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *