اقامت آمریکا

کشور آمریکا به عنوان چهارمین کشور بزرگ جهان و به دلیل صنعت پیشرفته و مدرن و اقتصاد بسیار توسعه یافته همواره در بالاترین فهرست مقاصد مهاجرتی مهاجران بوده است. بر این اساس در این مقاله به بررسی چگونگی و روش های اخذ اقامت کشور آمریکا می پردازیم. در این مقاله می خوانید:

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان
  • چرا اقامت آمریکا؟
  • اقامت آمریکا از طریق تحصیل
  • اقامت آمریکا از طریق کار
  • اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت آمریکا از طریق تولد
  • اقامت آمریکا از طریق ازدواج
  • اقامت آمریکا از طریق ویزای افراد بسیار موفق
  • اقامت آمریکا از طریق پناهندگی
  • برنامه E2 بهترین روش اخذ اقامت آمریکا برای ایرانی ها
  • اقامت و تابعیت آمریکا
  • هزینه های اقامت و زندگی در آمریکا
  • مزایا و معایب اقامت آمریکا
  • سخن آخر
  • سوال های متداول در مورد اقامت آمریکا
  • سخن آخر
  • سوال های متداول در مورد آمریکا

چرا اقامت آمریکا؟

کشور آمریکا که پس از کشور چین به عنوان قدرتمندترین اقتصاد جهان شناخته می شود، یکی از بانفوذترین کشورهای جهان در زمینه های سیاسی و نظامی و اجتماعی می باشد. کشور آمریکا که همواره دارای بالاترین نرخ تولید ناخالص ملی است، پیشرفته ترین و قدرتمندترین کشور جهان می باشد. تولید ناخالص ملی این کشور بیش از یک پنجم تولید ناخالص کل جهان است. این کشور با دارا بودن بالاترین استانداردهای زندگی، امکان کار و تحصیل تا بالاترین سطح کاری و علمی، پایین بودن نرخ بیکاری و فرصت های شغلی بی نظیر از بهترین کشورهای جهان برای زندگی و کار و تحصیل محسوب می شود. علاوه بر این موارد به دلیل رواج زبان انگلیسی متقاضیان فراوانی از سرتاسر جهان این کشور را در بالاترین فهرست مقاصد مهاجرتی خود قرار می دهند. سیستم آموزشی این کشور به عنوان معیار و الگوی سیستم ها و نظام آموزشی در جهان می باشد. کشور آمریکا با دارا بودن بیش از ۵۰۰۰ دانشگاه و کالج نه تنها از لحاظ کیفیت آموزشی بلکه از لحاظ کمیت و تعداد نیز حرف اول را در جهان می زند.

بر این اساس مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی دقیق روش های اخذ اقامت کشور آمریکا پرداخته اند. اگر قصد اخذ اقامت این کشور را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

اقامت آمریکا از طریق تحصیل

تحصیل در آمریکا بنا به دلایل فراوانی به عنوان برترین روش اخذ اقامت این کشور می باشد. وجود برترین دانشگاه های جهان، امکان کار پس از فارغ تحصیلی، برخورداری از زندگی با کیفیت و استانداردهای برتر در جهان و مزیت های دیگر از جمله موارد مهمی است که موجب مهاجرت تحصیلی مهاجران به این کشور می شود. دانشجویان فقط با تحصیل در دانشگاه های این کشور نمی توانند اقامت آمریکا را اخذ کنند. دانشجویان با فارغ تحصیلی در صورتی که کار مناسب پیدا کنند، می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.متقاضیان تحصیل در آمریکا باید واجد شرایط باشند. از جمله شرایط لازم برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا می توان دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی و اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر این کشور را نام برد. علاوه بر این موارد پرداخت هزینه های شهریه و همچنین سن مناسب و قوی بودن پاسپورت متقاضی حائز اهمیت فراوانی می باشد. قوی بودن پاسپورت به معنای این است که متقاضی با این پاسپورت ویزاهای کشورهای مهم جهان را دریافت کرده باشد.

آمریکا دارای دانشگاه های ایالتی و خصوصی است و متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های این کشور چه دانشگاه دولتی و چه خصوصی باید شهریه بپردازند اما شهریه دانشگاه های دولتی کمتر است. متقاضیان برای اخذ پذیرش در دانشگاه های این کشور باید در آزمون های GRE، SAT، GMATH، MCAT و LSAT پذیرفته شوند. هر کدام از این آزمون ها مختص کنکور ورودی یک دانشگاه آمریکا می باشد. هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی آمریکا در حدود ۲۳.۰۰۰ دلار و برای دانشگاه های خصوصی در حدود ۶۰.۰۰۰ دلار می باشد. دانشجویان نخبه و با استعدادهای برتر می توانند از بورسیه های تحصیلی برخوردار شوند. برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا متقاضیان از طریق اخذ ویزاهای مختلف می توانند به این مهم نائل شوند. ویزاهای تحصیلی آمریکا عبارت است از:

ویزای تحصیلی نوع J1

این نوع ویزا که ویزای فرصت مطالعاتی می باشد، برای دانشجویان و محققانی است که برای تحقیق و پژوهش و یا تدریس به این کشور سفر می کنند. به طور کلی مدت اعتبار این ویزا ۲ سال می باشد، اما این مدت بر اساس نوع و زمان فرصت مطالعاتی متفاوت می باشد. در صورتی که محقق قصد اقامت بیشتر از زمان تعیین شده در این ویزا را داشته باشد، باید پس از پایان مدت اعتبار این ویزا از کشور آمریکا خارج شود و برای اخذ این ویزا مجددا درخواست دهد. محققان می توانند برای اعضا خانواده خود برای همراهی در کشور آمریکا با این نوع ویزا درخواست دهند.

ویزای تحصیلی نوع F1

این نوع ویزا که از شناخته شده ترین ویزاهای تحصیلی آمریکا محسوب می شود، برای ورود به دانشگاه ها و کالج های این کشور می باشد. دانشجو با اخذ این ویزا و تحصیل در این کشور می تواند برای ویزای همراه فرزند زیر ۲۱ سال خود درخواست دهد و ویزای همراه F2 را برای همراهی آن ها در آمریکا دریافت کند.

ویزای تحصیلی نوع B1

متقاضیانی که قصد تحصیل در دوره ها و کورس های تحصیلی کوتاه مدت ۶ ماهه را دارند، می توانند با اخذ این نوع ویزا به تحصیل در این کشور بپردازند. متقاضی نمی تواند با این نوع ویزا برای اعضا خانواده خود درخواست ویزای همراه دهد.

ویزای تحصیلی نوع M1

متقاضی تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای دانشگاه های آمریکا می تواند با اخذ این نوع ویزا در این کشور تحصیل کند. این نوع ویزا مختص تحصیل در این رشته می باشد و برای رشته های تحصیلی دیگر صادر نمی شود. متقاضی با دارا بودن این نوع ویزا می تواند برای همراهی اعضا خانواده خود در آمریکا درخواست دهد.

اقامت آمریکا از طریق کار

وجود فرصت های شغلی فراوان، رشد اقتصادی و رونق بازار، رواج زبان انگلیسی و عدم نیاز به ارائه مدرک مهارت زبان آیلتس از جمله دلایل افراد برای اخذ ویزای کار آمریکا می باشد. ویزای کار از بهترین روش های اخذ اقامت این کشور محسوب می شود. اگر متقاضی بتواند از طرف شخصی که در کشور آمریکا اقامت دارد، دعوتنامه کاری دریافت کند به راحتی می تواند بر اساس این پیشنهاد کاری ویزای کار آمریکا را دریافت کند. به طور کلی در آمریکا چند نوع ویزای کار وجود دارد که در ادامه به شرح کوتاه آن ها می پردازیم:

اقامت آمریکا از طریق کار

اقامت آمریکا از طریق کار

ویزای کاری H1

این ویزای کاری مختص متقاضیان متخصص و حرفه ای است که دارای مدرک کارشناسی و لیسانس می باشند. متقاضیانی که دارای سوابق کاری حرفه ای و تجربه شغلی ویژه می باشند نیز می توانند این ویزا را اخذ کنند.

ویزای کاری H1B

این ویزا نیز مختص متقاضیان حرفه ای و با مهارت در حرفه و کار خود می باشد. متقاضیان با دریافت این ویزا می توانند برای اخذ گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

ویزای کاری J1

این ویزا مختص محققان و پژوهشگرانی است که به منظور امور تحقیقی و کاری از طرف سازمان ها و موسسه های علمی در آمریکا دعوت به همکاری می شوند. محققان علمی که با این نوع ویزا در آمریکا مشغول تحقیق و پژوهش و آموزش می باشند، می توانند پس از تمام شدن دوره آموزشی خود در این کشور مشغول کار شوند. این ویزا تا ۷ سال قابل تمدید است.

ویزای کاری EB3، Skill Worker

این نوع ویزا که به عنوان ویزای مهارت شناخته می شود، مختص متقاضیان حرفه ای و متخصص در شغل و پیشه خود می باشد که فاقد مدرک تحصیلی دانشگاهی اما در حرفه خود دارای تجربه کاری و تخصص و مهارت می باشند. متقاضی با دریافت این نوع ویزا می تواند برای همه اعضای خانواده خود اقامت دائم آمریکا را دریافت کند. متقاضی به منظور دریافت این نوع ویزا نیاز به ارائه مدرک مهارت زبان آیلتس ندارد. از این مهم تر متقاضی نیاز به سرمایه برای اخذ این ویزا ندارد. به همین دلیل این نوع ویزا از ساده ترین روش های اخذ اقامت این کشور محسوب می شود. متقاضی با دریافت این نوع ویزا در نهایت می تواند گرین کارت آمریکا را دریافت کند.

ویزای کاری P

این نوع ویزا که شامل زیرگروه های P1 و P2 و P3 وp4 می باشد، مختص متقاضیان هنرمند و ورزشکار می باشد. ویزای P1 و P2 و P3 برای متقاضیان هنرمند و ورزشکار و ویزای P4 برای خانواده های متقاضیان هنرمند و ورزشکار است.

اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

آمریکا با دارا بودن اقتصاد قدرتمند و با نفوذ یک گزینه بسیار مناسب و سودآور برای سرمایه گذاران خارجی محسوب می شود که دارای تمکن مالی بالایی می باشند. متقاضیان اخذ اقامت آمریکا می توانند از طریق ویزاهای مختلف سرمایه گذاری در آمریکا ،سرمایه گذاری و اقامت کنند. ویزاهای سرمایه گذاری آمریکا عبارت است از:

اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

ویزای EB5

این ویزا که در میان متقاضیان ایرانی به نام ویزای ۵۰۰.۰۰۰ دلاری شناخته می شود، در نهایت منجر به اخذ گرین کارت آمریکا می شود. سرمایه گذاران با این نوع ویزا می توانند سرمایه گذاری ۵۰۰.۰۰۰ دلاری را در موردی که دولت آمریکا مشخص می کند و یا ۱ میلیون دلاری در زمینه دلخواه خود انجام دهند. علاوه بر این سرمایه گذاران باید ۱۰ تبعه و شهروند آمریکا را نیز در طرح تجاری سرمایه گذاری خود استخدام کنند.متقاضی سرمایه گذار می تواند با این نوع سرمایه گذاری برای همه اعضا خانواده و فرزندان زیر ۲۱ سال خود اقامت دائم این کشور را اخذ کند. متقاضی باید برای انجام این نوع سرمایه گذاری منبع و منشا این سرمایه هنگفت را ارائه دهد که از طریق قانونی کسب شده باشد. مدت زمان اخذ این نوع ویزا در حدود ۲ سال می باشد.

ویزای E

این نوع ویزا مختص سرمایه گذارانی است که قصد خریداری شغل های فعال در آمریکا را دارند. سرمایه گذاران با این نوع ویزا باید در حدود ۳۰۰.۰۰۰ دلار برای خریداری شغل های موجود در آمریکا سرمایه گذاری کنند. بدین منظور سرمایه گذار باید نصف این مبلغ را برای خرید شغل هزینه کند و نصف دیگر را در حساب نگهدارد.

ویزای EB2

متقاضیانی که دارای ایده های ناب تجاری و طرح های اقتصادی جدیدی می باشند، می توانند با اخذ این نوع ویزا در طی مدت زمان ۲ سال ایده خود را در این کشور راه اندازی کنند و کسب و کار تجاری جدیدی را انجام دهند. در صورتی که پس از ۲ سال این طرح تجاری متقاضی به سوددهی مطلوبی برسد و از گردش مالی خوبی برخوردار باشد، متقاضی می تواند ویزای خود را تمدید کند. این نوع ویزا در نهایت به اخذ گرین کارت آمریکا منتهی می شود.

ویزای EB3

متقاضیانی که از طریق دریافت دعوتنامه از طرف کارفرمای آمریکایی قصد اخذ اقامت این کشور را دارند، می توانند از طریق اخذ این نوع ویزا اقدام کنند. متقاضی برای دریافت این نوع ویزا باید ثابت کند که در کشور ایران دارای شغل مناسب و درآمد کافی می باشد. متقاضیان با دریافت این نوع ویزا می توانند درنهایت گرین آمریکا را اخذ کنند.

اقامت آمریکا از طریق تولد

به طور کلی کشورهای جهان به منظور اعطای تابعیت بر اساس دو قانون خون و خاک عمل می کنند. بر اساس قانون خون اگر کودکی در یک کشور مشخص از پدر و مادری متولد شود که دارای تابعیت آن کشور باشند، آن کودک نیز تابعیت آن کشور را اخذ می کند. بر اساس قانون خاک اگر کودکی در خاک یک کشور مشخص متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت آن کشور را بر اساس تولد در خاک آن کشور اخذ می کند. کشور آمریکا از این لحاظ بر اساس قانون خاک عمل می کند.
هزینه های تولد فرزند در آمریکا برای مهاجران در حدود ۱۴۰ هزار دلار آمریکا می باشد و در واقع تحت پوشش بیمه نمی باشد. متقاضی می تواند برای پوشش بیمه درمانی درخواست بیمه اضطراری کند.

  • اگر کودکی در کشور آمریکا متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت آمریکا را دریافت می کند.
  • اگر پدر و مادر کودکی دارای تابعیت آمریکا باشند، این کودک به محض تولد در این کشور تابعیت این کشور را دریافت می کند.
  • اگر کودکی در آمریکا متولد شود و تابعیت این کشور را اخذ کند، تابعیت این کودک هیچ حقی را برای اعطای تابعیت به پدر و مادر این کودک به وجود نمی آورد. پدر و مادر این کودک پس از رسیدن کودک به ۲۱ سالگی می توانند تابعیت آمریکا را دریافت کنند
  • اگر کودکی که در کشور آمریکا متولد می شود، چند روز پس از تولد این کشور را ترک کند باز شهروند و تبعه آمریکا محسوب می شود.

اقامت آمریکا از طریق ازدواج

متقاضی اخذ اقامت آمریکا اگر با تبعه این کشور ازدواج کند می تواند اقامت این کشور را دریافت کند. متقاضی می تواند از طریق ۲ نوع ویزای نامزدی و ویزای ازدواج اقامت این کشور را اخذ کند. متقاضی ازدواج و شهروند آمریکایی باید مدارک لازم از جمله اوراق هویتی و شناسایی، گواهی و سند محل اقامت تبعه آمریکا و گواهی تجرد هر دو طرف ازدواج را ارائه دهند. متقاضیان باید ثابت کنند که ازدواج آن ها بر اساس صداقت و عشق و علاقه متقابل می باشد و این ازدواج برای اخذ اقامت این کشور انجام نشده است.اخذ ویزای ازدواج آمریکا در مقایسه با دیگر ویزاها زمان بر است و متقاضی باید مدت طولانی در انتظار این نوع ویزا بماند. مدت زمان دریافت گرین کارت آمریکا با ازدواج ۴ سال می باشد و اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور با ازدواج در حدود یک سال و چهار ماه طول می کشد.

اقامت آمریکا از طریق ازدواج

اقامت آمریکا از طریق ازدواج

ویزای نامزدی نوع K1 آمریکا

ویزای نامزدی یک ویزای موقت ۳ تا ۱۵ ماهه می باشد و به منظور انجام ازدواج در آمریکا اعطا می شود. در واقع این نوع ویزا برای متقاضیان شرایطی را فراهم می کند تا اقامت آمریکا را با ازدواج دریافت کنند. متقاضیان با اخذ این نوع ویزا که قابل تبدیل به ویزای ازدواج می باشد، می توانند در طی مدت زمان مشخص این ویزا مقدمات ازدواج خود در این کشور با تبعه و شهروند آمریکایی را فراهم کنند. این ویزا قابل تمدید نمی باشد و از ۳ ماه تا یک سال طول می کشد تا متقاضی آن را دریافت کند. هر دو طرف ازدواج برای دریافت این نوع ویزا باید واجد شرایط باشند. از جمله شرایط مهم دریافت ویزای نامزدی آمریکا موارد زیر را می توان برشمرد:

  • هر دو طرف ازدواج بیشتر از ۲۱ سال داشته باشند.
  • هر دو طرف ازدواج قبلا یکدیگر را ملاقات کرده و دیده باشند.
  • هر دو طرف ازدواج دارای یک دین و مذهب باشند.
  • هر دو طرف ازدواج باید پس از ۳ ماه ورود به آمریکا نامزدی خود را تبدیل به ازدواج کنند.

ویزای ازدواج آمریکا

متقاضی ازدواج با تبعه و شهروند آمریکا می تواند از طریق اخذ ویزای ازدواج که اعتبار یک سال تا ۴ سال دارد، در این کشور ازدواج کند. این ویزا با ویزای نامزدی از جهت ارائه عقدنامه و پرداخت ۴۲۰ دلار متفاوت است. متقاضی با اخذ این ویزا می تواند شرایط اخذ گرین کارت آمریکا را فراهم کند. شرایط لازم برای اخذ این ویزا عبارت است از:

  • دو طرف ازدواج حداقل یک بار یکدیگر را ملاقات کرده و دیده باشند.
  • حداقل یک سال از آشنایی و رابطه هر دو طرف ازدواج گذشته باشد.
  • هر دو طرف ازدواج با عشق و علاقه متقابل در ارتباط باشند.

اقامت آمریکا از طریق ویزای افراد بسیار موفق

هنرمندان و ورزشکاران و به طور کلی افرادی که در زمینه های مختلف هنری، ورزشی و علمی دارای دستاوردهای خاص می باشند و از توانایی و استعداد ویژه برخوردار می باشند و دارای مدال های جهانی می باشند، می توانند از طریق اخذ این ویزا در کشور آمریکا اقامت و زندگی کنند. افراد نخبه علمی و دارای شهرت بین المللی و جهانی می توانند از طریق اخذ ویزاهای نوع P، P1، P2 و P3 اقامت آمریکا را اخذ کنند.

اقامت آمریکا از طریق پناهندگی

متقاضی اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های اخذ اقامت دائم این کشور می باشد و هدف دیگری ندارد.

بر اساس کنوانسیون ژنو پناهندی فردی است که بنا به داشتن عقاید مذهبی، اجتماعی، سیاسی و قومی متفاوت در کشور خود امنیت جانی ندارد و در صورت برگشت به کشور خود مورد آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد. متقاضی پناهندگی آمریکا باید در ابتدا درخواست پناهندگی خود را ارائه دهد. با ارائه درخواست پناهندگی متقاضی برگه عبور دریافت می کند و باید در مدت زمان بررسی درخواست پناهندگی در کمپ های پناهندگان و یا خانه های اجاره ای مهاجران ساکن شود.در این مدت متقاضی پاسپورت آبی دریافت می کند. اگر با اعلام نتیجه بررسی درخواست با تقاضای پناهنده موافت شود، متقاضی می تواند پاسپورت سفید آمریکا را دریافت کند. با اخذ این پاسپورت متقاضی پناهندگی می تواند در کشور آمریکا آزادانه زندگی کند اما تا مدت ۳ سال مجوز کار در این کشور را ندارد و هزینه های زندگی وی توسط دولت آمریکا تامین می شود. پناهنده با اخذ ویزای پناهندگی تا ۵ سال مجوز خروج از کشور آمریکا را ندارد.

برنامه E2 بهترین روش اخذ اقامت آمریکا برای ایرانی ها

در حال حاضر که کشور ایران مورد تحریم آمریکا قرار دارد و به راحتی نمی توان حتی از طریق سرمایه گذاری اقامت این کشور را اخذ کرد، اقدام از طریق برنامه E2 که به صورت ترکیبی سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد، بهترین روش برای متقاضیان ایرانی می باشد. به منظور شرکت در این برنامه متقاضی باید شهروند یکی از کشورهایی باشد که دارای توافق نامه E2 با آمریکا می باشند. کشورهای انگلستان، ایتالیا و ژاپن و ترکیه دارای توافق نامه E2 با آمریکا می باشند. بر این اساس متقاضی ایرانی می تواند با هزینه ۲۵۰.۰۰۰ دلار اقدام به خرید خانه و ملک در ترکیه کند و مراحل اخذ تابعیت و شهروندی این کشور را طی کند. متقاضی با دریافت شهروندی ترکیه که از ۳ ماه تا ۶ ماه طول می کشد، می تواند برای اخذ ویزای E2 آمریکا اقدام کند.

متقاضی ایرانی به منظور اخذ این نوع ویزا باید در حدود ۱۲۰.۰۰۰ دلار در کسب و کار تجاری در آمریکا سرمایه گذاری کند و مالک نصف سهام این شرکت و یا کسب و کار در آمریکا باشد. مدت زمان انجام این پروسه کاری در حدود ۳ ماه می باشد و متقاضی با این سرمایه گذاری کارت اقامت ۵ ساله آمریکا را اخذ خواهد کرد که قابل تمدید می باشد. کل مدت زمان دریافت اقامت آمریکا با این روش بین ۹ ماه تا یک سال می باشد. متقاضیان ایرانی که دارای تمکن مالی کافی می باشند، با این روش نه تنها تابعیت و شهروندی کشور ترکیه را اخذ می کنند بلکه اقامت آمریکا را نیز دریافت می کنند.

اقامت و تابعیت آمریکا

متقاضیان اخذ اقامت آمریکا که از طریق روش های ذکر شده مانند سرمایه گذاری، تحصیل و ازدواج و کار اقامت این کشور را اخذ کرده اند، پس از چند سال بر اساس روش اخذ ویزا می تواند کارت اقامت دائم و یا گرین کارت این کشور را دریافت کنند.متقاضیان با اخذ اقامت دائم آمریکا و گذشت ۵ سال در صورتی که واجد شرایط باشند، می توانند تابعیت این کشور را دریافت کنند. اگر در طی این مدت متقاضی با تبعه و شهروند آمریکا ازدواج کند، مدت زمان اخذ تابعیت این کشور کوتاه تر می شود. متقاضی که گرین کارت آمریکا را دریافت کرده است یعنی اقامت دائم این کشور را اخذ کرده است. متقاضیان با دارا بودن گرین کارت آمریکا می توانند در این کشور به طور قانونی کار و زندگی و تحصیل کنند، از خدمات اجتماعی مانند شهروندان این کشور بهره مند شوند و بدون نیاز به اخذ ویزا در این کشور رفت و آمد و زندگی کنند.

هزینه های اقامت و زندگی در آمریکا

کشور آمریکا از گران ترین کشورهای جهان محسوب می شود. شهر نیویورک در سال ۲۰۲۰ به عنوان گران ترین شهر جهان شناخته شده است به طوری که هزینه اجاره خانه در این شهر ۱۸۳ برابر بیشتر از ایران می باشد. متوسط هزینه های زندگی در این کشور ماهانه از ۱۰۰۰ دلار تا ۱۴۰۰ دلار آمریکا می باشد. برخی از هزینه زندگی در آمریکا عبارت است از:

  • اجاره یک آپارتمان یک خوابه: ماهانه در حدود ۱۳۵۹ دلار
  • یک وعده غذا در رستوران: در حدود ۱۵ دلار
  • هزینه حمل و نقل عمومی: یک بلیط اتوبوس در حدود ۳ دلار
هزینه های اقامت و زندگی در آمریکا

هزینه های اقامت و زندگی در آمریکا

مزایا و معایب اقامت آمریکا

متقاضیانی که بنا به روش های ذکر شده موفق به اخذ اقامت آمریکا می شوند، می توانند از کمک هزینه های تحصیلی برای تحصیل فرزندانشان در مدرسه و دانشگاه برخوردار شوند. البته افرادی که دارای گرین کارت آمریکا می باشند، نیاز به پرداخت هزینه های کمتر برای تحصیل در مدرسه و دانشگاه می باشند. افرادی که دارای کارت اقامت دائم آمریکا می باشند، می توانند به خارج از آمریکا سفر کنند. اگر مدت زمان سفر و دوری این افراد از کشور آمریکا کمتر از ۶ ماه باشد، مشکلی در دریافت حقوق شهروندی برای متقاضیان پیش نخواهد آمد. اگر متقاضی قبل از بازنشسته شدن به مدت ۱۰ سال در این کشور کار کرده باشد، می تواند از همه خدمات اجتماعی آمریکا بهره مند شود.

مزایا و معایب اقامت آمریکا

مزایا و معایب اقامت آمریکا

افرادی که دارای کارت اقامت کشور آمریکا می باشند، می توانند از بیمه های درمانی این کشور برخوردار شوند و بسیاری از امور پزشکی و جراحی ها را با پوشش بیمه ای این کشور انجام دهند. از جمله معایب کشور آمریکا می توان بالا بودن هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور را نام برد. پرداخت مبلغ زیادی از درآمد ماهانه به عنوان مالیات را نیز می توان در زمره معایب این کشور محسوب کرد. نبود امنیت شغلی و عدم اطمینان از داشتن شغل در آینده نیز از معایب زندگی و اقامت در این کشور می باشد.

سخن آخر

در این مقاله روش های اخذ اقامت آمریکا مورد بررسی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که آمریکا به دلیل اقتصاد قوی و بازار کسب و کار فعال یک گزینه مناسب برای سرمایه گذاری و کسب و کار و تحصیل می باشد. البته در حال حاضر به دلیل تحریم های دولت آمریکا شرایط برای اخذ ویزا برای سرمایه گذاران ایرانی و یا متقاضیان کار در این کشور مساعد و امکان پذیر نمی باشد. البته متقاضیان ایرانی از طریق ویزای تحصیلی می توانند اقدام کنند.

اگر نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد اقامت آمریکا و شرایط آن می باشید، می توانید با مشاوران موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد تماس حاصل کنید. مشاوران این موسسه برتر در سطح کشور با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را بر اساس شرایط زندگی، سن، تحصیلات و بودجه به متقاضیان ارائه می دهند.

سوال های متداول در مورد اخذ اقامت آمریکا

1- هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا چقدر است؟

دانشگاه های دولتی در حدود ۲۳۰۰۰ دلار و دانشگاه های خصوصی در حدود ۶۰.۰۰۰ دلار

2- اعطای تابعیت آمریکا بر اساس قانون خاک است یا خون؟

قانون خاک

3- روش های اخذ ویزای کار برای اقامت در آمریکا را نام ببرید؟

ویزای نوع H1 ویرای نوع H1B ویزای نوع EB3 ویزای نوع J1 و ویزای نوع P

4- شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری برای اقامت آمریکا چیست؟

متقاضی باید از طریق ویزای نوع EB5 در حدود ۵۰۰ هزار دلار در آمریکا سرمایه گذاری کند و یا از طریق ویزای نوع E2 در حدود ۳۰۰ هزار دلار شغل های موجود در این کشور را خریداری کند.

5- اقامت آمریکا از طریق ویزای ازدواج چگونه است؟

متقاضی می تواند از طریق اخذ ویزای نامزدی و ویزای ازدواج با تبعه و شهروند آمریکا ازدواج کند.

6- شرایط اخذ ویزای تحصیلی آمریگا چگونه است؟

دارا بودن مدرک مهارت زبانپرداخت هزینه شهریه دانشگاهقوی بودن پاسپورت متقاضی و اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر آمریکا

7- اقامت آمریکا از طریق ویزای همراه چگونه است؟

اگر متقاضی با اخذ ویزای تحصیلی و یا سرمایه گذاری اقامت این کشور را اخذ کرده باشد، می تواند برای اخذ اقامت همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود اقدام کند.

8- پس از چند سال از ازدواج متقاضی می تواند اقامت آمریکا را اخذ کند؟

۴ سال زندگی مشترک

9- چه افرادی می توانند اقامت آمریکا را راحت تر دریافت کنند؟

هنرمندان و ورزشکاران و افرادی با استعدادهای برتر و توانایی های خاص

10- بهترین روش اقامت آمریکا برای ایرانی ها کدام است؟

در حال حاضر به دلیل تحریم های دولت آمریکا علیه ایران بهترین روش اخذ ویزای تحصیلی و برنامه E2 می باشد.

11- ساده ترین روش اخذ اقامت آمریکا چیست؟

اخذ ویزای کاری EB3 ساده ترین روش اخذ اقامت آمریکا می باشد زیرا نیازی به ارائه مدرک زبان و سرمایه ندارد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *