زندگی در فرانسه و شهر های آن

در این مطلب میخوانید

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

تاثیر کشور فرانسه بر جهان چه در گذشته و چه در حال حاضر بدون اغراق بسیار شگرف و ژرف است. کشور فرانسه همه عناصری را دارد که ما در یک مقصد ایده آل به دنبال آن هستیم؛ آب و هوای مطلوب، جذابیت های طبیعی و زیبای شهرها و حومه های شهر، فرهنگ و هنر عالی، سیستم مراقبت های بهداشتی بسیار خوب، سنت ها و تاریخ مختلف و البته زرق و برق و نور و مد و زیبایی های منحصر به فرد پاریس و دیگر شهرهای جذاب این کشور که در نوع خود بی نظیر است.

فرانسه مقصد مناسبی برای مهاجران است، زیرا جذابیت های زیادی برای ارائه دارد. سبک زندگی فرانسوی ها کندتر و آرام تر و با آرامش زیادی همراه است. وجود قوانین کار اشتغال و کار در این کشور را بسیار تحمل پذیرتر کرده و ساعت های کاری در هفته را به مجموع 35 ساعت محدود و زمان آزاد بیشتری را برای شهروندان فراهم کرده است. مزایای زندگی در فرانسه و شهرهای آن بسیار فراتر از این چیزها است. پس بهتر است این مقاله کامل را مطالعه کنید و سپس برای مهاجرت تحصیلی به فرانسه تصمیم بگیرید.

فرانسه در کجای کره زمین واقع شده است؟

کشور فرانسه که در اروپای غربی واقع شده یکی از قدیمی ترین کشورهای جهان است که از طریق علم، سیاست، اقتصاد و شاید از همه مهمتر، فرهنگ در سراسر جهان گسترش یافته است. با شروع قرون وسطی فرانسه از طریق پادشاهی و امپراتوری و در نهایت جمهوری یک کشور مستقل و قوی را تشکیل داد. فرانسه از اولین کشورهای جهان بود که از حقوق فردی دفاع کرد و امروزه نیز یک کشور دموکراسی با تفکیک قدرت در قوه های مجریه، مقننه و قضاییه است.

کشور زیبای فرانسه به عنوان بزرگترین کشور قاره اروپا با چندین کشور اروپایی دارای مرز مشترک است که تاثیر این هم مرزی از همه چیز از معماری تا زبان، مد و آشپزی در این کشور احساس می شود. فرانسه در شرق با بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا و موناکو و در جنوب غربی با اسپانیا و آندورا دارای مرزهای زمینی در حدود 3959 کیلومتر مربع است. این کشور دارای 8 قلمرو در خارج از محدوده قاره اروپا شامل کشورهای سنت مارتین، گوادلوپ، مارتینیک، سن بارتلمی و پلی نزی فرانسه (the Islands of Guadeloupe, Martinique, Saint-Martin, Saint-Barthélemy, and French Polynesia )  است.

نکاتی که قبل از مهاجرت به فرانسه باید بدانید

متقاضیان مهاجرت به فرانسه قبل از سفر به این کشور رویایی و جالب باید در مورد فرهنگ و آداب و رسوم و زبان این کشور آگاهی های لازم را کسب کنند. برخی از مهم ترین نکاتی که برای مهاجرت به فرانسه الزامی است، عبارت است از:

  • فرانسه کشوری متشکل از ملت ها و فرهنگ های مختلف است اما فرهنگ فرانسه بر دیگر فرهنگ ها غالب است.
  • مردم فرانسه به فرهنگ و زبان و غذاهای خود بسیار مغرور هستند، این موضوع بیشتر از آنکه مهاجران را تحریک کند، آن ها را مجذوب این کشور می کند.
  • بوروکراسی و کاغذ بازی در فرانسه بسیار وحشتناک است، در واقع مهاجران باید خود را برای کارهای اداری طولانی و پیچیده ای آماده کنند.
  • غذاهای فرانسوی که از لذیذترین غذاهای جهان محسوب می شوند بیشتر طعم شیرین دارند.
  • فرانسوی ها چندان به صف بستن پایبند نیستند و بیشتر به دنبال به دست آوردن هر چیزی هستند که می خواهند.
  • مردم فرانسه در روز اول آوریل ماهی کاغذی را به یکدیگر می چسبانند که یکی از سرگرمی های مورد علاقه آن ها است و به دوره سلطنت شاه چارلز چهاردهم بر می گردد.
  • قبل از سفر و مهاجرت به فرانسه متقاضی باید یک حساب بانکی در فرانسه افتتاح کند و در مورد مالیات در فرانسه مطالعه کند.
غرور و تعصب مردم فرانسه بر زبان فرانسوی

تعصب مردم فرانسه نسبت به زبان فرانسوی

بررسی شرایط و هزینه های زندگی در فرانسه

بانک جهانی فرانسه را به عنوان کشوری ثروتمند و پردرآمد طبقه بندی کرده است. شهروندان فرانسوی برای تضمین برخی خدمات مانند آموزش، مراقبت های بهداشتی و حقوق بازنشستگی به دولت فدرال مراجعه می کنند.

اقتصاد فرانسه یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان و ترکیبی از شرکت های خصوصی و مشارکت دولت است. گردشگری سهم عمده ای در اقتصاد این پربازدیدترین کشور جهان دارد. گرچه فرانسه از بزرگترین صادرکنندگان سلاح در جهان است، اما صنایع کشاورزی و انرژی و دفاع پویا و فعالی نیز دارد.

مردم فرانسه ترکیبی از قومیت های سلتیک، ژرمن و لاتین می باشند که موج مهاجرت در قرن 20 و 21 از شمال آفریقا و دیگر بخش های اروپا جمعیت این کشور را تغییر داده است. فرانسه دارای میراث فرهنگی غنی است و ادبیات در این کشور در قرون وسطی آغاز شد. کشور فرانسه دارای سوابق طولانی و درخشان در هنرهای زیبا، موسیقی و رقص است و سینما دارای جایگاه مهمی در حیات فرهنگی این کشور می باشد. غذاهای فرانسوی مانند شراب اصیل این کشور در جهان محبوبیت زیادی دارد.

فرانسه یکی از اعضای موسس سازمان ملل و دارای کرسی دائمی در شورای امنیت است. این کشور عضو اتحادیه اروپا، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و سازمان ناتو می باشد.

شرایط زندگی در فرانسه چگونه است؟

تعادل عالی بین کار و زندگی و کیفیت زندگی در کشور فرانسه از مهم ترین شرایط زندگی در این کشور محسوب می شود و برای همین این کشور مقصد محبوب و جذابی برای مهاجران است. ساکنان فرانسه از حقوق و درآمد بالاتر و استراحت بیشتر و زمان تفریح بیشتر برخوردارند.

خانواده ها و بازنشستگان برای گذراندن یک زندگی سالم به فرانسه مهاجرت می کنند. این کشور از جمله 10 کشور برتر در حوزه سلامتی و تندرستی است و فرانسه را می توان به عنوان کانون بازنشستگان به شمار آورد. از معیارهای زندگی سالم و خوب در فرانسه موارد زیر را می توان نام برد که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت:

  • مراقبت های بهداشتی عالی
  • رفع موانع با زبان فرانسه
  • اقتصاد در حال رشد
  • تعادل کار و زندگی
  • مقصد مهاجرتی مناسب برای خانواده

مراقبت های بهداشتی عالی

یکی از عوامل جذب مهاجران سیستم مراقبت های بهداشتی فرانسه است. کشور فرانسه پس از دو پله صعود از رتبه 21 در نظرسنجی Expat Insider 2017 بار دیگر به 20 مقصد برتر مهاجرتی از لحاظ کیفیت زندگی تبدیل شده است. بر اساس یافته ها مهاجران از سلامت و رفاه خود در این کشور رضایت دارند، به طوری که فرانسه در بین 68 کشور در رتبه 9 قرار دارد. این کشور در مورد کیفیت مراقبت های پزشکی در رتبه 5 از 68 کشور جهان ایستاده است. بیش از نیمی از مهاجران در فرانسه کیفیت مراقبت های پزشکی را بسیار خوب می دانند و در حدود 79% از هزینه های پایین و مقرون به صرفه مراقبت های پزشکی و بهداشتی فرانسه رضایت دارند. واضح است که این ملاک ها برای مهاجران بسیار اهمیت دارد و بسیاری از مهاجران هدف از مهاجرت به این کشور را کیفیت زندگی فرانسه اعلام کرده اند.

رفع موانع با زبان فرانسه

جالب است که یادگیری زبان فرانسه توسط مهاجران خیلی سخت تلقی نمی شود و از لحاظ سختی دارای رتبه 28 از 68 می باشد. با این حال به نظر می رسد یادگیری زبان فرانسه برای یک زندگی اجتماعی موفق در این کشور بسیار مهم است. اگر مهاجران توانایی صحبت به زبان فرانسه را در این کشور نداشته باشند، فرانسه در رتبه سومین کشور از بدترین کشورهای جهان برای زندگی قرار می گیرد. فرانسوی ها انتظار دارند مهاجران و خارجی ها زبان فرانسه را کامل و سریع حرف بزنند، حتی با اینکه می دانند آن ها مهاجرند. بیش از نیمی از مهاجران در فرانسه یکی از دلایل اصلی ناراحتی خود را فقدان فرصت های اجتماعی می دانند و تقریباً از هر 10 نفر در حدود 4 نفر تحت تاثیر موانع زبانی می باشند.

اقتصاد در حال رشد

اقتصاد محلی فرانسه بزرگترین ویژگی فرانسه برای مهاجران محسوب نمی شود. از هر 10 نفر 3 نفر اقتصاد و بازار کار فرانسه را به عنوان یکی از دلایل مهاجرت به این کشور بیان کرده اند. با این حال از سال 2017 وضعیت کلی اقتصاد فرانسه بر اساس مهاجران بهبود پیدا کرده است. رتبه فرانسه از 42 کشور به 34 در میان 68 کشور جهان رسید و در نظر سنجی های سال 2018 در حدود 66% از مهاجران از وضعیت اقتصادی این کشور راضی بودند.

دلایل مهاجرت به فرانسه

اقتصاد رو به رشد فرانسه

تعادل میان کار و زندگی

میانگین ساعات کار تمام وقت در فرانسه 41.5 ساعت در هفته است در حالی که میانگین جهانی 44 ساعت در هفته می باشد. این میزان نشان دهنده ارزش اوقات فراغت و تفریح در زندگی فرانسوی ها است. در واقع تعادل کار و زندگی در فرانسه در حد ایده آل خود می باشد. در حدود 61% از مهاجران در فرانسه از شغل خود رضایت کامل دارند اما عامل امنیت شغلی یازده رتبه کاهش داشته است. رتبه تعادل بین کار و زندگی از 35 به 21 جهش داشته است، زیرا در حدود یک چهارم از مهاجران در فرانسه از وضعیت زندگی خود کاملاً رضایت دارند. تعادل میان کار و زندگی در فرانسه به بهترین وجه خود را نشان می دهد.

مقصد مهاجرتی مناسب برای خانواده

فرانسه علی رغم افت 6 پله ای نسبت به نظرسنجی سال 2017 رتبه 21 را در 50 رتبه قابل احترام در شاخص های زندگی خانوادگی کسب کرده است. در حدود 84% از والدین مهاجر از زندگی خانوادگی خود در این کشور رضایت کامل دارند. مهاجرانی که فرزندان خود را در فرانسه بزرگ می کنند، در این کشور احساس خوشایندی دارند. تقریباً از هر 10 نفر در حدود 8 نفر بر این باورند که نگرش نسبت به خانواده های دارای فرزند در فرانسه دوستانه و مثبت است. از هر 5 والد مهاجر در فرانسه 4 والد کشور فرانسه را به دلیل رفاه و کیفیت بالای زندگی برای تربیت فرزندشان مثبت ارزیابی می کنند.

شرایط اقتصادی برای زندگی در فرانسه

اقتصاد فرانسه بسیار توسعه یافته و بازار محور است. فرانسه به عنوان هفتمین اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2022 دهمین اقتصاد عظیم جهان از لحاظ PPP محسوب می شود که در حدود 3.3% از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهد.

فرانسه دارای اقتصاد متنوعی است که زیر نظر بخش خدمات است و در حدود 78.8% از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد. این کشور در سال 2020 بزرگترین دریافت کننده سرمایه گذاری مستقیم خارجی در اروپا و دومین سرمایه گذار اروپا در بخش تحقیقات بود. به طور کلی پیش بینی می شود که تولید ناخالص داخلی در سال 2022 در حدود 2.4% و در سال 2023 در حدود 1.4% افزایش یابد.

کشور فرانسه بر اساس شاخص نوآوری بلومبرگ در سال 2020 در بین 10 کشور مبتکر و نوآور جهان قرار گرفت. بر اساس گزارش رقابت پذیری جهانی در سال 2019 این کشور پانزدهمین کشور رقابتی در سطح جهان بود. فرانسه پنجمین کشور بزرگ تجاری جهان و دومین کشور اروپایی پس از آلمان و پربازدیدترین کشور جهان است. بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول IMF در سال 2021 کشور فرانسه با 44.995 دلار به ازای هر شهروند بیست و نهمین کشور جهان از نظر تولید ناخالص داخلی سرانه بود.

شرایط اقتصادی برای زندگی در پاریس

پاریس یک شهر جهانی پیشرو و دارای یکی از بزرگترین تولیدات ناخالص داخلی در جهان است. پاریس به عنوان اولین شهر در اروپا و سومین شهر در جهان از لحاظ تعداد شرکت های طبقه بندی شده در Fortunes Fortune Global 500 قرار دارد.

پاریس در سال 2018 در حدود 738 میلیارد دلار آمریکا یا به عبارت بهتر در حدود یک سوم اقتصاد فرانسه را تولید کرده است. تولید ناخالص داخلی فرانسه در حدود 1.0 تریلیون دلار است. شهر پاریس در سال 2019 توسط KPMG به عنوان دومین شهر جذاب جهانی رتبه بندی شده است. منطقه تجاری مرکزی پاریس توسط Ernest & Young در سال 2017 به عنوان منطقه تجاری پیشرو در قاره اروپا و چهارمین منطقه در جهان رتبه بندی شده است.

درمورد شهر پاریس

ویژگی های شهر پاریس

آزادی اقتصاد در فرانسه

امتیاز آزادی اقتصادی فرانسه 65.9 است که این امتیاز اقتصاد این کشور را به پنجاه و دومین اقتصاد آزاد در شاخص سال 2022 تبدیل می کند. فرانسه در میان 45 کشور منطقه اروپا در رتبه 31 قرار دارد و امتیاز کلی آن کمتر از میانگین منطقه ای اما بالاتر از میانگین جهانی است. از شاخص های آزادی اقتصادی در فرانسه موارد زیر را می توان نام برد:

حقوق مالکیت غیرمنقول

حقوق مالکیت غیرمنقول توسط قانون مدنی فرانسه تنظیم و اجرا می شود. قوانین قوی از حقوق مالکیت معنوی در فرانسه محافظت می کنند. قوه قضاییه مستقل و حاکمیت قانون استوار است.

مالیات بر درآمد

بالاترین نرخ مالیات بر درآمد افراد در فرانسه 45% و بالاترین نرخ مالیات شرکت ها در حدود 26.5% است. مخارج دولت فرانسه طی 3 سال گذشته در حدود 57.6% از تولید ناخالص داخلی GDP بوده و کسری بودجه به طور متوسط در حدود 5.1% از تولید ناخالص داخلی می باشد.

زیرساخت ها و ارتباطات در سطح جهانی

زیرساخت ها و ارتباطات در سطح جهانی، جامعه جهانی نوآور و سیستم نظارتی مدرن به فرانسه کمک می کند تا برای آزادی کسب و کار امتیاز بالایی را کسب کند. دولت فرانسه یارانه جدیدی به مبلغ 1000 یورو برای خرید خودروهای برقی دست دوم در نظر گرفته است.

بازارهای آزاد

فرانسه به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا دارای 46 توافقنامه تجارت ترجیحی در حال اجرا است. سرمایه گذاری در برخی از بخش های صنعتی فرانسه در سال 2020 تا حدودی محدود شد که در حال حاضر این محدودیت ها از بین رفته است. بخش مالی فرانسه بیشتر رقابتی و خصوصی است.

دو مشکل جدی اقتصادی فرانسه چیست؟

بر اساس گزارش موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی و شورای ملی سیاست های فقر و طرد اجتماعی در حال حاضر دو مشکل جدی در کشور فرانسه فقر و نابرابری می باشد. بحران کووید-19 با وجود حمایت ها و اقدامات حمایتگرانه دولت، وضعیت ناامنی افراد فقیر را در این کشور تشدید کرد. علاوه بر این نرخ بالای بیکاری و بودجه ضعیف دولت فرانسه از دیگر مشکلات جدی اقتصاد فرانسه محسوب می شود. آخرین ارقام فعالیت های اقتصادی در مورد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول سال 2022 رشد 0.5% را نشان می دهد.

شاخص های کیفیت زندگی در فرانسه

مجموع امتیازهای شاخص کیفیت زندگی در فرانسه از همه فاکتورهای مشخص 66.4 و رتبه کیفیت زندگی این کشور در میان دیگر کشورهای جهان 15 است. شاخص های کیفیت زندگی در فرانسه شامل بازار کار، ثبات و امنیت سیاسی و اجتماعی، امنیت و پایین بودن هزینه های زندگی و غیره است. در جدول زیر فاکتورها و شاخص های کیفیت زندگی و همچنین امتیازهای هر فاکتور در فرانسه ارائه شده است:

شاخص های کیفیت زندگی در فرانسهامتیاز
دارا بودن بازار کار خوب87.6
مقرون به صرفه بودن هزینه های زندگی3.5
ثبات اقتصادی83.2
محیط مناسب برای زندگی خانوادگی71.5
برابری درآمدها و حقوق31.5
ثبات سیاسی66.2
امنیت46.4
سیستم آموزشی دولتی توسعه یافته74.8
سیستم بهداشتی دولتی توسعه یافته60.4

رتبه های جهانی کشور فرانسه

کشور فرانسه در میان کشورهای جهان از لحاظ فاکتورهای مشخصی دارای بالاترین امتیازها و رتبه ها می باشد. در جدول های زیر هر یک از فاکتورهای مهم کشور فرانسه در رنکینگ ها و رتبه بندی های جهانی ارائه شده است. فاکتورهای مهم در این بررسی ها شامل کارآفرینی، کیفیت زندگی، ماجراجویی، میراث فرهنگی و هنری، بازار تجارت آزاد، قدرت و اهداف اجتماعی می باشد.

رتبه کشور فرانسه در مقوله ماجراجویی

دارای رتبه 12 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 68.7

ویژگی هاامتیاز
کشوری سرگرم کننده68.9
کشوری مناسب گردشگری97.6
دارای آب و هوای مطبوع57.5
مردم صمیمی و گرم49.5
دارای جذابیت های طبیعی65.6
دارای جذابیت های جنسی39.3

رتبه کشور فرانسه در مقوله تطبیق پذیری

دارای رتبه 14 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 72.7

ویژگی هاامتیاز
سازگاری و انطباق62.0
پویایی و فعالی44.1
مدرن و پیشرفته بودن97.2
مترقی بودن67.7
پاسخگو بودن67.7

رتبه کشور فرانسه در مقوله تاثیر فرهنگی

دارای رتبه 2 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 96.5

ویژگی هاامتیاز
قابل توجه بودن از لحاظ سرگرمی86.7
از لحاظ شیک بودن99.3
از لحاظ شاد بودن فضای زندگی42.6
دارای فرهنگ تاثیرگذار89.0
دارای برندهای قدرتمند برای مصرف کنندگان86.9
مدرن و پیشرفته97.2
معتبر و با ارزش87.4
همراه با مدهای جهانی92.2

رتبه کشور فرانسه در مقوله کارآفرینی

دارای رتبه 13 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 68.3

ویژگی هاامتیاز
از لحاظ ارتباط با دیگر کشورهای جهان97.4
دارای جمعیت تحصیل کرده90.9
از لحاظ کارآفرینی51.9
از لحاظ نوآورانه بودن45.6
از لحاظ دسترسی راحت به سرمایه38.7
دارا بودن نیروی کار ماهر47.9
دارا بودن تخصص فناوری35.2
از لحاظ شیوه های تجاری شفاف52.9
دارای زیر ساخت های خوب توسعه یافته دیجیتال66.2
دارای زیر ساخت های خوب توسعه یافته90.5
دارای چارچوب های قانونی خوب توسعه یافته83.0

رتبه کشور فرانسه در مقوله میراث فرهنگی

دارای رتبه 4 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 91

ویژگی هاامتیاز
قابلیت دسترسی از لحاظ فرهنگی87.9
دارا بودن تاریخچه غنی92.5
دارا بودن غذاهای خوشمزه90.1
دارا بودن جذابیت های فرهنگی94.2
دارا بودن جاذبه های جغرافیایی79.6

رتبه کشور فرانسه در مقوله انگیزه

دارای رتبه 41 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 20.6

ویژگی هاامتیاز
از لحاظ تفاوت با دیگر کشورها2.9
دارا بودن تمایز32.7
از لحاظ پویایی44.1
از لحاظ منحصر به فرد بودن11.8

رتبه کشور فرانسه در مقوله تجارت آزاد

دارای رتبه 34 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 56.7

ویژگی هاامتیاز
از لحاظ ارزان بودن هزینه های تولید0
از لحاظ سیستم مالیاتی مطلوب3.6
از لحاظ عدم وجود بوروکراسی84.2
از لحاظ عدم وجود فساد100
از لحاظ اقدامات دولتی شفاف38.1

رتبه کشور فرانسه در مقوله اهداف اجتماعی

دارای رتبه 15 در بین کشورهای جهان و امتیاز کلی 62.1

ویژگی هاامتیاز
از لحاظ اهمیت به حقوق حیوانات44.0
از لحاظ اهمیت به حقوق بشر84.9
از لحاظ اهمیت به محیط زیست57.8
از لحاظ اهمیت به آب و هوا46.1
از لحاظ تعهد به عدالت اجتماعی46.5
از لحاظ برابری جنسیتی85.8
از لحاظ برابری نژادی46.2
از لحاظ آزادی مذهبی72.2
از لحاظ مالکیت حقوقی77.9
از لحاظ قابل اعتماد بودن54.4
از لحاظ توزیع قدرت سیاسی51.0

دیگر رتبه های جهانی کشور فرانسه

بازنشستگی راحت در فرانسهرتبه 20 جهانی
سرمایه گذاری در فرانسهرتبه 18 جهانی
تربیت کودکان در فرانسهرتبه 16 جهانی
شروع کسب و کار در فرانسهرتبه 20 جهانی
موضوعات زنان در فرانسهرتبه 15 جهانی
برابری نژادی در فرانسهرتبه 16 جهانی
تحصیل در فرانسهرتبه 5 جهانی
زندگی سبز در فرانسهرتبه 15 جهانی
تاثیرات بین المللیرتبه 4 جهانی
شفافیت های اداریرتبه 16 جهانی

وضعیت جغرافیای فرانسه چگونه است؟

متروپولیتن فرانسه یا سرزمین اصلی فرانسه دارای مساحتی بالغ بر 551695 کیلومتر مربع است. کشور پهناور فرانسه بسیار بزرگتر از چیزی است که بیشتر مردم تصور می کنند. این کشور با 1000 کیلومتر از شمال به جنوب و به همان اندازه از شرق به غرب سومین کشور بزرگ اروپا پس از روسیه و اوکراین است.

کلان شهر فرانسه دارای 4 خط ساحلی دریای شمال، کانال مانش، اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه با طول خط ساحلی ترکیبی 3427 کیلومتر است. کشور پهناور فرانسه به غیر از مرز شمال شرقی یا توسط کوه ها و یا رودها و دریاها احاطه شده است. کل جمعیت فرانسه در سال 2021 در حدود 67.4 میلیون نفر و کل جمعیت متروپولیتن فرانسه (بخش اروپایی فرانسه به همراه جزیره کورس) در حدود 65.2 میلیون نفر است.

در حدود 2.2 میلیون نفر نیز در مناطق خارج از این کشور و در مناطق ماوراء بحار یعنی گویان فرانسه، گوادلوپ، مارتینیک، مایوت و ریونیون زندگی می کنند. در حال حاضر و بر اساس آخرین داده های مرکز جهانی سازمان ملل در 23 سپتامبر 2022 جمعیت این کشور در حدود 56.594.050 نفر است.

در خارج از قلمرو فرانسه سرزمین های DOM-TOM وجود دارد که گرچه از لحاظ جغرافیایی از این کشور دور است اما متعلق به کلان شهر فرانسه است. با احتساب این سرزمین های ماوراء بحر مساحت کل فرانسه به 675417 کیلومتر مربع می رسد. سرزمین های ماوراء بحر شامل موارد زیر است:

  • گویان فرانسه در آمریکای جنوبی
  • جزایر گوادلوپ، مارتینیک، سنت بارتلمی و سن مارتین در دریای کارائیب
  • جزیره رئونیون و مایوت در سواحل آفریقا
  • سن پیرو میلکون در جنوب شرقی کانادا
  • پلی نزی فرانسه، کالدونیای جدید و والیس و فوتونا در اقیانوس آرام جنوبی
مناطق خارج از قلمرو فرانسه

جمعیت ساکن در مناطق خارج از قلمرو فرانسه

آب و هوای فرانسه

آب و هوای کلی فرانسه معتدل و چهار فصل اما در برخی نقاط و در برخی فصل ها متفاوت است. به عنوان مثال آب و هوای جنوب این کشور مدیترانه ای و آب و هوای شرق فرانسه قاره ای است. بیشتر شهرها و روستاها و نقاط فرانسه چهار فصل را پشت سر هم می گذرانند. هوا در فصل بهار در این کشور گرم است اما در تابستان بیشتر از 35 درجه نیست. هوای فصل پاییز در فرانسه بارانی و ابری و در زمستان نسبتاً سرد است.

مزایای زندگی در فرانسه

یکی از بهترین و کارآمدترین روش ها برای تصمیم گیری درست و راحت تهیه فهرستی از مزایا و معایب زندگی در فرانسه است. در واقع با آگاهی از مزیت ها و معایب زندگی در فرانسه و مشکلات پیش رو برای مهاجران متقاضیان بهتر می توانند برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند. مزایای زندگی در فرانسه برای مهاجران عبارت است از:

  • لذت از نوشیدن بهترین نوشیدنی های های جهان و خوردن بهترین غذاهای جهان
  • لذت از مناظر طبیعی و زیبا و چشم اندازهای زیبای شهرهای فرانسه
  • وجود تعادل مناسب بین کار و زندگی و اوقات فراغت
  • لذت از تعطیلات رسمی و طولانی
  • وجود گزینه های متنوع برای مسکن و محل اقامت
  • وجود سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته
  • برخورداری از مراقبت های بهداشتی عالی
  • وجود امنیت شغلی و ثبات اجتماعی و سیاسی و اقتصادی
  • لذت از زندگی در کشوری با فرهنگ و هنر و تاریخچه کهن و جذاب
  • لذت از هوای مطبوع و آب و هوای معتدل و چهار فصل

معایب زندگی در فرانسه

مقصد محبوب مهاجران در نظر سنجی های سال 2022 رتبه چندان بالایی را کسب نکرده است و در میان 52 کشور محبوب جهان برای مهاجران در جایگاه 31 قرار گرفت. گرچه کشور فرانسه در شاخص کیفیت زندگی در رتبه 11 جهانی قرار دارد اما موانع و مشکلات زبان فرانسه از مهم ترین شرایط زندگی در فرانسه محسوب می شود. از دیگر مشکلات و معایب زندگی در فرانسه موارد زیر را می توان نام برد:

  • بالا بودن هزینه های زندگی به عنوان گرانترین کشور جهان
  • وجود خانه های قدیمی و فرسوده
  • وجود مالیات بر درآمد و مالیات شغلی در سطح بالا
  • وجود بروکراسی وکاغذبازی های فراوان در اداره ها
  • تعصب زیاد فرانسوی ها به صحبت کردن به زبان فرانسه
  • کمبود فرصت های شغلی در سال های اخیر
  • وجود مالیات بر مسکن و خانه در سطح بالا
  • اعتصابات خیلی زیاد در مورد حقوق شهروندی
  • تعطیلی همه جا در روزهای یکشنبه به جز موزه ها

آیا فرانسه کشوری امن است؟

اگر چه جرایم خشونت آمیز به ویژه در مورد مهاجران و مسافران چندان در کشور فرانسه رایج نیست، اما این کشور در فهرست امن ترین کشورهای اروپایی دارای رتبه چندان بالایی نیست. در واقع در رتبه های پایین فهرست امن ترین کشورهای اروپایی قرار دارد. رایج ترین جرم در فرانسه جیب بری است که اغلب در پاریس و به ویژه در مناطق توریستی یا نقاط شلوغ حمل و نقل عمومی رخ می دهد. نرخ جرم و جنایت به طور کلی در مناطق تحت سلطه قاچاقچیان مواد مخدر، سارقان و جرایمی مانند پولشویی و سرقت مسلحانه بسیار بالا است. گرچه این جنایات گردشگران و افراد غیر محلی را در بر نمی گیرد اما به هنگام سفر به این کشور باید احتیاط کرد.

آیا فرانسه کشور خوبی برای زندگی است؟

کشور فرانسه نه تنها مکانی عالی برای زندگی و کار و اشتغال است، بلکه مکانی عالی برای بازنشستگی می باشد. فرانسه یکی از زیباترین و باصفا ترین کشورهای اروپایی است؛ با آب و هوای عالی، غذاهای لذیذ و فرهنگی که همه را به خود جذب می کند. گرچه شرایط و هزینه زندگی در فرانسه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی در سطح بالاتری است، اما این کشور دارای ویژگی های منحصر به فردی است که آن را از دیگر کشورهای اروپایی مجزا می کند.

برخلاف بسیاری از کشورهای غربی، فرانسوی ها معتقدند که “باید کار کنند تا زندگی کنند”، نه اینکه “زندگی کنند تا کار کنند”. این مفهوم با قوانین کار فرانسه حمایت می شود. بر این اساس اگر متقاضیان قصد زندگی در مکانی عالی را دارند که مجبور به سخت کار کردن نباشد، کشور فرانسه اولویت اول است.

مزایای کشور فرانسه برای مهاجران

فرانسه مکانی عالی برای زندگی

آیا خارجی ها می توانند در فرانسه زندگی کنند؟

به جز تعداد محدودی از شهروندان اروپایی و سوئیسی، بیشتر بازدیدکنندگان و مهاجران برای اقامت در این کشور نیازمند ویزای اقامت می باشند. اگر متقاضی قصد اقامت بیش از 3 ماه در این کشور را دارد، نیازمند اخذ مجوز اقامت قانونی فرانسه است.

اگر متقاضی قصد کار و اشتغال در فرانسه را دارد، از آنجا که مجوز کار با مجوز اقامت در فرانسه با هم مرتبط هستند، لازم است قبل از مهاجرت یک شغل مناسب برای خود در این کشور پیدا کند. متقاضی باید بدون در نظر گرفتن ملیت یا نوع کار ظرف مدت 3 ماه پس از مهاجرت خود در اداره مهاجرت فرانسه ثبت نام کرده باشد. متقاضیان خود اشتغالی در فرانسه بهتر است از آخرین قوانین این کشور در مورد خوداشتغالی آگاه شوند.

بهترین شهرهای فرانسه برای زندگی مهاجران

متقاضیان برای انتخاب بهترین شهر برای زندگی در فرانسه باید ابتدا به این نکته توجه کنند که چه انتظاری از زندگی خود به عنوان یک مهاجر در فرانسه دارند. اگر متقاضی قصد گذراندن اوقات فراغت خود با فعالیت های هنری و فرهنگی و رویدادهای هنری را دارد، شهرهای بزرگ مانند پاریس و مارسی بهترین گزینه است.

اگر متقاضی قصد لذت از مناظر طبیعی و زندگی در آرامش را دارد، زندگی در شهرهای کوچک و روستاهای زیبای فرانسه گزینه مناسب تری است. فاکتورهای مهم در انتخاب بهترین شهرهای کشور فرانسه را می توان جمعیت و تاریخ و تعداد بازدیدکنندگان دانست. چرا که اهمیت یک شهر تنها به وسعت جغرافیایی یا قدرت اقتصادی آن مشخص نمی شود. شهرهایی کوچک در کشور بزرگ فرانسه وجود دارند که علی رغم وسعت کم دارای پیشینه تاریخی مهم و شگفتی های معماری بی نظیری هستند که هر ساله هزاران توریست را به خود جذب می کنند. بر این اساس 10 شهر مهم کشور بزرگ فرانسه از لحاظ تاریخ و جمعیت عبارت است از:

  1. شهر پاریس Paris، یکی از جواهرات اروپا
  2. شهر مارسی Marseille، قدرت اقتصادی فرانسه
  3. شهر لیون Lyon، سومین شهر از 10 شهر مهم فرانسه
  4. شهر تولوز Tuolouse، پایتخت اکسیتانیا Occitania
  5. شهر نیس Nice، درخشش کوت دازور Cote d Azur
  6. شهر نانت Nantes، زادگاه ژول ورن
  7. شهر استراسبورگ Strasbourg، پایتخت زیبای اروپا
  8. شهر مونپلیه Montpellier، ارزان ترین شهر فرانسه
  9. شهر بوردو Bordeaux، سرزمین شراب های کهن
  10. شهر لیل Lille، شهر هنر و تاریخ فرانسه

شرایط زندگی در پاریس Paris، رمانتیک ترین شهر جهان

اگر بگوییم شهر پاریس رمانتیک ترین شهر جهان است، اغراق نکرده ایم. پاریس با معماری نوستالژیک و شگفت انگیزش، شراب های اصیل و ارزانش و چراغ های همیشه روشن و درخشانش روح همه بازدیدکنندگان و شهروندان را تحت تاثیر قرار می دهد.

با این حال رمانتیک بودن تنها ویژگی شهر پاریس نیست، این شهر با نزدیکی به شهرهای بزرگ کشورهای اروپایی مکان بسیار خوبی برای سفر و آشنایی با فرهنگ و هنر و تاریخ اروپا است.

از شرایط زندگی در پاریس کار و اشتغال در حوزه های مختلف برای متقاضیان بین المللی را می توان نام برد. شهر پاریس با وسعت زیاد و وجود شرکت های بین المللی و جهانی فرصت های شغلی و تحصیلی بیشماری را به متقاضیان ارائه می دهد. علاوه بر این شهر پاریس مظهر فرهنگ و هنر است و به راستی می توان آن را پایتخت هنر و مد جهان نامید، چرا که یک دقیقه این شهر بدون برگزاری یک رویداد فرهنگی نمی گذرد.

پاریس فقط برج ایفل نیست، شهری است با صدها جشنواره و فستیوال هنری و ورزشی و تاریخی که هر روز کنسرت ها و نمایش ها و نمایشگاه های فراوانی در آن برگزار می شود.

هزینه زندگی در پاریس

هزینه زندگی در پاریس در سطح پایینی نیست. اگر بخواهیم رک و راست بگوییم، این شهر یکی از گران ترین شهرهای جهان است. هزینه زندگی در پاریس برای ساکنان آن ماهانه در حدود 2200 یورو است که گرچه زیاد به نظر می رسد اما کیفیت زندگی در این شهر ارزش بالایی دارد. زندگی در پاریس ارزش خوردن یک نوشیدنی در تراس یکی از خیابان های این شهر پس از یک روز کاری را دارد.

هزینه زندگی در پاریس در حدود 106.35% گرانتر از شهر تهران است. در واقع شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان دشوارتر از تهران است، زیرا مهم ترین مسئله مهاجرت یعنی هزینه های زندگی در این کشور بسیار بالا است. هزینه های اجاره بهای ماهانه خانه در پاریس به طور متوسط در حدود 90.05% بیشتر از تهران است. هزینه زندگی در پاریس به طور خلاصه در جدول زیر ارائه شده است:

هزینه های زندگی یک خانواده 4 نفرهبرای یک ماه3.294.21 دلار معادل 3.382.47 یورو
هزینه های زندگی یک متقاضی بدون احتساب اجاره خانهبرای یک ماه9.19.41 دلار معادل 9.44.04 یورو

شاخص های کیفیت زندگی در پاریس

شاخص های کیفیت زندگی در هر شهر و کشور جهان بر اساس ملاک های مشخص و استاندارد تعیین می شود. شاخص ایمنی، مراقبت های بهداشتی و پزشکی، هزینه های زندگی و قدرت خرید مردم در آن شهر و کشور از جمله شاخص های کیفیت زندگی در آن محدوده است که کیفیت زندگی را تعیین می کنند. بر این اساس شاخص های کیفیت زندگی در پاریس عبارت است از:

شاخص های کیفیت زندگیدرصد شاخص هاسطح شاخص ها
قدرت خرید مردم81.23متوسط
ایمنی و امنیت42.79متوسط
مراقبت های بهداشتی و پزشکی79.28بالا
آب و هوا88.39بسیار بالا
هزینه های زندگی67.94متوسط
نسبت قیمت ملک به درآمد20.52بسیار بالا
زمان رفت و آمد در ترافیک41.84بالا
آلودگی هوا و محیط زیست63.79بالا
مجموع شاخص های کیفیت زندگی124.31متوسط

حقوق مناسب برای زندگی در پاریس چقدر است؟

پاریس بدون شک یک شهر شگفت انگیز با فرصت های فراوان است. اما حقوق و درآمد مردم در این شهر رویایی چقدر است؟ میانگین حقوق در پاریس چقدر است؟ و این میزان حقوق و درآمد در مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ جهان در چه سطحی است؟ به گزارش اکونومیست پاریس یکی از گران ترین شهرهای جهان است و شرایط و هزینه زندگی در فرانسه و شهرهای آن از جمله پاریس چندان راحت و ساده نیست.

حقوق خالص 3000 یورو در ماه در پاریس خوب و کافی به نظر می رسد. متقاضیان با این حقوق می توانند یک زندگی مناسب در پاریس داشته باشند، از جمله یک آپارتمان در مرکز شهر، هفته ای یک بار صرف غذا در رستوران و خورد و خوراک کافی و به اندازه. البته بسیاری از شهروندان و ساکنان پاریس بسیار بیشتر از این میزان حقوق و درآمد کسب می کنند. درآمد و حقوق متقاضیان به نوع شغل، تجربه و سوابق کاری، مهارت حرفه ای، نوع شرکت و هزینه های زندگی در مناطق مختلف پاریس بستگی دارد.

نکات جالب در مورد حقوق و درآمد در پاریس

بر طبق آمار Statista درآمد ماهانه بین 3000 تا 5000 یورو در ماه در پاریس حقوق مناسب برای زندگی در این شهر محسوب می شود. این درآمد می تواند یک سبک زندگی مناسب را در مرکز شهر به همراه اجاره یک آپارتمان دو خوابه برای متقاضی فراهم کند.

با این حال حتی با حداقل 1400 یورو در ماه پس از کسر مالیات متقاضی می تواند یک اتاق در یک آپارتمان مشترک داشته باشد و راحت زندگی کند. حداقل اجاره یک آپارتمان یک خوابه مناسب در پاریس ماهانه در حدود 1000 یورو است. برخی دیگر از نکات جالب در مورد حقوق و درآمد در پاریس عبارت است از:

  • متوسط حقوق در پاریس تا ماه فوریه 2022 در حدود 6.791.9 یورو و معمولی ترین حقوق در حدود 4.145.5 یورو می باشد.
  • در سال 2019 در شهر پاریس میزان حقوق برای زنان 30 یورو و برای مردها 40 یورو در هر ساعت در پست های اجرایی بود.
  • حقوق متوسط 105.313 یورو در سال بالاترین میزان حقوق و درآمد در پاریس است.
  • متوسط حقوق افراد دارای مدرک دکترا در پاریس سالانه در حدود 73.649 یورو است که 11% از حقوق افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد بیشتر است.
  • متوسط حقوق افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد در پاریس سالانه در حدود 70.209 یورو است که 20% از حقوق افراد دارای مدرک کارشناسی بیشتر است.
  • میانگین حقوق کارمندان با بیش از 20 سال سابقه کاری در پاریس 114.045 یورو در سال است.
  • کارمندان دارای 40 تا 49 سال دارای بیشترین درآمد و حقوق در پاریس هستند.

شرایط زندگی در مارسی Marseille، قدیمی ترین شهر فرانسه

شهر زیبای مارسی دومین شهر بزرگ و قدیمی ترین شهر فرانسه در جنوب شرقی این کشور و در سواحل دریای مدیترانه واقع شده است. شهر مارسی با جمعیت بالغ بر 850.000 پس از پاریس، دومین شهر بزرگ و مهم فرانسه می باشد. شهر مارسی یکی از مقاصد گردشگری مورد علاقه گردشگران از سراسر جهان است. شهر بندری مارسی دارای سواحل و دهکده های تفریحی و همچنین بافت چند فرهنگی و اقتصاد توسعه یافته است. و به همین علت در مقایسه با شهرهای دیگر فرانسه دارای فرصت های شغلی متنوعی می باشد.

محبوب ترین منطقه تفریحی فرانسه، کوت دازور در شرق مارسی قرار دارد. بسیاری از موزه ها و گالری های هنری در شهر مارسی قرار دارند که از بهترین مکان ها برای اقامت گردشگران و توریست ها است. شهر زیبای مارسی با دارا بودن بافت تاریخی و زیبایی های طبیعی مانند پارک ملی د کالانکس تجربه بسیار خوبی از جنوب فرانسه را به گردشگران ارائه می دهد.

وجود بندر قدیمی Vieux-Portو اسکله اصلی شهر به همراه ساختمان باروک متعلق به قرن 17 و همچنین مرکز بورس و منطقه خرید اصلی Rue St Ferreol در مرکز مارسی از جذابیت های این شهر است. فرودگاه مارسی حدود 27 کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد و سومین فرودگاه بزرگ در فرانسه می باشد. بر این اساس سیستم حمل و نقل هوایی مارسی یکی از بهترین گزینه ها برای سفر است.

شرایط زندگی در لیون Lyon، پایتخت غذای فرانسه

لیون، سومین شهر بزرگ فرانسه و پایتخت غذای این کشور در حدود 290 مایلی جنوب پاریس در بخش مرکزی-غربی فرانسه واقع شده است. وجود سرآشپزهای مشهور و رستوران های ستاره دار میشلین شهر لیون را به عنوان پایتخت غذاهای فرانسوی مشهور کرده است. لیون شهری بسیار ارزان تر از پاریس و به همان اندازه جذاب و زیبا است. این شهر مملو از شگفتی های معماری و فرهنگی و آثار تاریخی شگفت انگیز است و در حدود 10% از کل این شهر برای ثبت در میراث جهانی یونسکو واجد شرایط است.

علاوه بر غذاهای خوشمزه شهر لیون یک مقصد عالی برای متقاضیانی است که به تاریخ کهن علاقمندند زیرا این شهر در طول جنگ جهانی دوم پایتخت مقاومت فرانسه بوده است. پایین بودن هزینه های زندگی در شهر لیون یکی از مهم ترین مزیت های مهاجرت به این شهر است. وجود پارک های بزرگ، جذابیت های طبیعی در حومه شهر و رودخانه ها و دریاچه های خروشان از دیگر جذابیت های شهر لیون فرانسه است. به طور خلاصه شهر لیون برای خوب غذا خوردن، خوب سفر رفتن و خوب استراحت کردن گزینه بسیار مناسبی است.

شرایط زندگی در لیل Lille، چهارمین شهر بزرگ فرانسه

شهر لیل در شمال فرانسه و نزدیک مرز بلژیک قرار دارد و به عنوان پایتخت صنعت نساجی فرانسه محسوب می شود. جمعیت این شهر در حدود 227.000 نفر و با حومه شهر در حدود یک میلیون نفر است. کلیسای جامع لیل Lille Cathedral  که یک کلیسای کاتولیک رومی و یک بنای تاریخی ملی است، موزه شهرداری The Palais des Beaux-Arts de Lille که به هنرهای مدرن و آثار باستانی تعلق دارد و جذابیت های کهن و طبیعی دیگر از زیبایی های شهر لیل است.

مرکز حمل و نقل شبکه راه آهن سریع السیر اروپا و فرودگاه بین المللی لیل در 10 کیلومتری شهر هر روز وظیفه جابجایی خیل عظیمی از توریست ها و گردشگران را برای مشاهده زیبایی های این شهر بر عهده دارد.

شرایط زندگی در تولوز Tuolouse، شهر صورتی فرانسه

تولوز در جنوب غربی فرانسه در منطقه میانی جنوب فرانسه از اقیانوس اطلس تا دریای مدیترانه امتداد دارد. این شهر زندگی کلاسیک را با نگرشی آزادانه با هم ترکیب کرده و موقعیت رشک برانگیز کوه های پیرنه و وجود دهکده های زیبای فرانسوی با سنت های آشپزی کهن و فرهنگ قدیمی به جذابیت آن افزوده است. تولوز که به دلیل لبه های قرمز رنگ بسیاری از ساختمان های نمادین به نام شهر صورتی شناخته می شود، یکی از زیباترین شهرهای اروپا است.

شرایط زندگی در مونپلیه Montpellier، ارزان ترین شهر فرانسه

شهر مونپلیه واقع در جنوب فرانسه شهری محبوب و شگفت انگیز و البته مقرون به صرفه است. به جرات شهر مونپلیه را می توان ارزان ترین شهر فرانسه برای زندگی نامید. این شهر برای زندگی و تحصیل زوج های جوان و دانشجوها بسیار مقرون به صرفه و مناسب است. اگر متقاضی به دنبال شهری در فرانسه است که خیلی بزرگ یا پر جمعیت نباشد و زندگی در آن با صرف هزینه های گزاف همراه نباشد، این شهر گزینه بسیار مناسبی است.

هزینه زندگی در شهرهای فرانسه

در حالی که زندگی در شهر پاریس ممکن است برای بسیاری از متقاضیان یک رویای عاشقانه باشد، اما واقعیت این است که این شهر بسیار گران است و اگر متقاضی دارای شغل خوبی در این شهر نباشد، می تواند در شهرهای دیگر فرانسه با هزینه هایی مقرون به صرفه همان لذت های زندگی در پاریس را تجربه کند. هزینه های زندگی در شهرهای فرانسه گرچه به مراتب از بسیاری از شهرهای اروپایی بالاتر است، اما دارای کیفیت بالایی چه از لحاظ زندگی و تحصیلی و چه از لحاظ زندگی سالم و راحت است.

هزینه های زندگی در ارزان ترین شهرهای فرانسه

در این بخش از مقاله زندگی در فرانسه و شهرهای آن به بررسی هزینه های زندگی در فرانسه و شهرهای آن و ارائه ارزان ترین شهرهای فرانسه می پردازیم. ارزان ترین شهرهای فرانسه شهرهای مونپلیه، مارسی و لیون، لیل و نانت است که در ادامه به اختصار به ارائه هزینه های زندگی در این شهرها خواهیم پرداخت. هزینه های زندگی در این 5 شهر فرانسه بر اساس برآوردهای هزینه های زندگی در ماه سپتامبر 2022 است و برای یک زندگی مجردی با احتساب اجاره بهای محل اقامت و قبض برق و آب و انرژی می باشد.

مونپلیه Montpellier ، اولین شهر ارزان فرانسه

مونپلیه یک شهر محبوب و مقرون به صرفه در جنوب فرانسه است. این شهر دارای 3 دانشگاه و 3 موسسه آموزش عالی است و در حدود یک سوم شهر را دانشجویان تشکیل می دهند. وجود طرح دوچرخه برای تردد در سطح شهر و وجود یک سیستم حمل و نقل تراموا با 4 خط مجزا و آب و هوای مدیترانه ای از ویژگی های این شهر ارزان فرانسه است. میزان هزینه های زندگی در مونپلیه فرانسه ماهانه در حدود 1.450 یورو است.

مارسی Marseille، دومین شهر ارزان فرانسه

شهر مارسی از لحاظ شرایط و هزینه زندگی در فرانسه در رتبه دومین شهر ارزان این کشور طبقه بندی شده است. مارسی شهری تقریباً با همان حال و هوای پاریس اما ارزان تر و مقرون به صرفه تر است. شهری با یک میلیون نفر جمعیت و دومین شهر بزرگ فرانسه که دارای موزه های جالب و جذابیت های طبیعی منحصر به فرد است. مارسی با دارا بودن سواحل زیبا و دسترسی راحت به سواحل آفتابی دارای هزینه های زندگی مناسب برای زندگی مهاجران در فرانسه است. میزان هزینه های زندگی در مارسی فرانسه ماهانه در حدود 1.400 یورو است.

گرونوبل Grenoble ، سومین شهر ارزان فرانسه

متقاضیان علاقمند به زندگی در کوه و طبیعت با دسترسی به قله ها و دامنه های آلپ می توانند در شهر زیبا و ارزان گرنوبل فرانسه زندگی کنند. شهر گرونوبل بیشتر به پایتخت آلپ مشهور است با آن قله های پوشیده از برف و پیست های اسکی و مناظر برفی بی نظیرش که در ماه های دسامبر تا فوریه علاقمندان به این ورزش های زمستانی را جذب خود می کند. موزه های متعدد این شهر به همراه تله کابین و مناظر پانوراما از باستیل از دیگر جذابیت های این شهر زیبای فرانسه است. میزان هزینه های زندگی در گرونوبل فرانسه ماهانه در حدود 1.350 یورو است.

لیل Lille، چهارمین شهر ارزان فرانسه

شهر شمالی لیل گزینه جذاب دیگری برای متقاضیانی است که به دنبال مکانی ارزان و مقرون به صرفه در فرانسه می باشند. شهر لیل در اصطلاح یک ترمینال اصلی در خط قطار پر سرعت یورو استار است. به این معنی که با پایتخت های بزرگ اروپایی مانند شهر لندن، بروکسل، آمستردام و پاریس دارای اتصالات سریع ریلی است. آب و هوای لیل سرد و مرطوب و دمای شبانه آن زیر 6 درجه در 6 ماه سال است. میزان هزینه های زندگی در لیل فرانسه ماهانه در حدود 1.350 یورو است.

نانت Nantes، پنجمین شهر ارزان فرانسه

شهر نانت واقع در بخش غربی فرانسه و در حدود 400 کیلومتری پاریس شاید کمی دورافتاده به نظر برسد که مقرون به صرفه و ارزان بودن این شهر را توجیه می کند. شهر نانت دارای جذابیت های طبیعی منحصر به فرد و سرسبزی فراوان و بسیار امن است و توسط Nomad list به عنوان دومین مکان برتر برای زندگی در فرانسه انتخاب شده است. گرچه سرعت زندگی در این شهر زیبا در مقایسه با دیگر شهرهای اروپایی کمی کندتر است، اما دارای طراحی شهری بسیار مناسب و دارای پارک ها و فضاهای سبز بسیاری است. میزان هزینه های زندگی در نانت فرانسه ماهانه در حدود 1.350 یورو است.

سیستم حمل و نقل فرانسه

یکی از شرایط مهم زندگی در فرانسه استفاده از سیستم حمل و نقل برای رفت و آمدهای روتین روزانه و سفر می باشد. در فرانسه رفت و آمد با وسایل حمل و نقل عمومی راحت است. این کشور دارای یک سیستم راه آهن بسیار جامع می باشد و استفاده از اتوبوس به همان اندازه راحت و ساده است. در فرانسه برنامه های زیادی وجود دارد که به متقاضیان کمک می کند تا وسیله نقلیه مورد نظر خود را از بین گزینه های بسیار انتخاب کند. این برنامه ها به متقاضیان کمک می کند تا سفرهای خود را برنامه ریزی کنند و از سرگردانی جلوگیری کنند.

سیستم حمل و نقل با اتوبوس در فرانسه بسیار پیشرفته است. علاوه بر این رفت و آمد با اتوبوس بهترین و ارزان ترین گزینه سفرهای محلی و منطقه ای است. نکته مثبت رفت و آمد با اتوبوس شناخت بهتر محیط اطراف است.

محل اقامت در فرانسه

از دیگر شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان انتخاب محل اقامت است. به طور کلی 3 نوع اصلی محل اقامت در فرانسه وجود دارد: آپارتمان، کلبه و قلعه Chateaux. آپارتمان ها رایج ترین مسکن و محل اقامت در مراکز شهرهای فرانسه می باشند در حالی که کلبه ها بیشتر در مناطق روستایی محبوبیت بیشتری دارند. قلعه یا Chateaux یک مفهوم کاملاً فانتزی برای مهاجرانی است که بودجه بسیار انعطاف پذیری دارند. اگر متقاضیان قصد زندگی در قلب تاریخ را دارند، قلعه های بازسازی شده از قرون وسطی بهترین گزینه برای محل اسکان و اقامت آن ها می باشد. یافتن آپارتمان مناسب با قیمت مناسب در فرانسه یک مشکل بزرگ است. زیرا بازار موجر و مستاجر در این کشور بسیار رقابتی است، گرچه قانون در فرانسه به نفع مستاجر است.

رانندگی در فرانسه

اگر متقاضی دارای گواهینامه رانندگی از یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا منطقه اقتصادی اروپا یا سوئیس باشد، می تواند به طور نامحدود در فرانسه رانندگی کند. در غیر این صورت باید گواهینامه رانندگی فرانسوی خود را در بازه زمانی 12 ماه اول ورود خود به این کشور دریافت کند. اعتبار گواهینامه رانندگی متقاضیان بین المللی یک سال پس از تاریخ اقامت در این کشور تمام می شود.

کشور فرانسه با کشورهای سوئیس، استرالیا، آفریقای جنوبی، آمریکا و کانادا معاهدات متقابل دارد. اگر متقاضی اهل یکی از این کشورها باشد و کمتر از یک سال در فرانسه زندگی کرده باشد، می تواند گواهینامه رانندگی خود را بدون نیاز به شرکت در آزمون فرانسه با گواهینامه معادل فرانسوی تعویض کند.

به منظور تعویض گواهی نامه رانندگی در فرانسه متقاضی باید در اداره پلیس محلی درخواست دهد. اگر کشور متقاضی با فرانسه دارای معاهده و توافق نباشد، متقاضی باید پس از یک سال اقامت در آزمون تئوری و عملی رانندگی مشابه با شهروندان فرانسوی شرکت و گواهی نامه رانندگی خود را دریافت کند.

غذا در فرانسه

در بررسی شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان به مبحث غذا و غذاشناسی این کشور می رسیم. می توان گفت غذاشناسی جذاب ترین بخش زندگی در فرانسه و از شرایط زندگی در پاریس و شهرهای دیگر این کشور است. به جرات می توان گفت که غذاهای فرانسوی طعم بهشتی دارند. فرانسوی ها به طور طبیعی به غذاهای منحصر به فرد خود افتخار می کنند. غذا در کشور فرانسه فقط برای سیر شدن شکم و خوردن نیست، بلکه فراتر از این و چیزی در حد یک مراسم پیچیده است.

مراسم غذا خوردن در فرانسه با پیش غذا شروع می شود، سپس غذای اصلی و در مرحله آخر دسر و دیگر مخلفات است. غذای اصلی حاوی گوشت یا ماهی و پنیر و دسر می باشد. یک وعده غذایی در فرانسه مانند یک جشن است که با احساس رضایت و شادی تمام می شود. فاکتورهای مهم در غذاهای فرانسوی کاربرد تکنیک های آشپزی و استفاده از گیاهان دارویی است.

سیستم مراقبت های بهداشتی در فرانسه

سیستم مراقبت های بهداشتی در فرانسه بیشتر توسط دولت تامین می شود و خدمات عالی را به همه شهروندان بدون در نظر گرفتن سن یا وضعیت اقتصادی ارائه می دهد. مهاجرانی که مدت زمان اقامت 3 ماهه آن به پایان رسیده است، می توانند از طریق Protection Universelle Maladie از سیستم مراقبت های بهداشتی فرانسه برخوردار شوند. بیمه درمانی فرانسه از حدود 70% تا 100% هزینه های مربوط به سلامت و مراقبت های بهداشتی را پوشش می دهد. میزان پوشش بیمه ای به درآمد متقاضی، مزمن بودن بیماری، و وضعیت اقتصادی متقاضی بستگی دارد.

آیا سیستم خدمات درمانی فرانسه رایگان است؟

فرانسه مانند دیگر کشورهای اروپایی برتر دارای سیستم مراقبت های بهداشتی همگانی است. منبع تامین مالی سیستم خدمات درمانی همگانی و رایگان فرانسه از طریق سیستم بیمه سلامت ملی این کشور تامین می شود.

با این حال ساختار و تامین مالی سیستم مراقبت های بهداشتی فرانسه به طور کلی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا متفاوت است. مهم تر از همه اینکه کشور فرانسه بیش از 11% از تولید ناخالص داخلی را صرف مراقبت های بهداشتی و سیستم خدمات درمانی می کند که به طور قابل توجهی بالاتر از میانگین کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.

کارت های اعتباری در فرانسه

کشور فرانسه دارای یک سیستم بانکی پیچیده است که متشکل از موسسه های اعتباری، سیستم بانکداری و بانک های محلی و بین المللی است. بانک ها و دستگاه های خودپرداز در فرانسه بسیار گسترده است و در هر گوشه ای متقاضی می تواند به راحتی با ویزا یا مستر کارت پول برداشت کند.

پرداخت ها در فرانسه بیشتر با کارت های اعتباری یا نقدی انجام می شود. برای تراکنش های بیشتر از 20 یورو بهتر است متقاضی از پول نقد استفاده کند. استفاده از چک به عنوان یک روش پرداخت هنوز در فرانسه رایج است، اما متقاضی باید با استفاده از دسته چک صادر شده توسط یک بانک فرانسوی پرداخت کند.

با ظهور سیستم بانکداری آنلاین کلاهبرداری آنلاین در فرانسه نیز رایج شده است. استفاده از پلتفرم های پرداخت امن، ذخیره نکردن پین و به اشتراک گذاری اطلاعات محرمانه راه های کارآمدی برای محافظت از خود در برابر کلاهبرداری های آنلاین است.

سبک زندگی فرانسوی

فرانسوی ها از یک زندگی آرام و بدون دغدغه لذت می برند که شامل وعده های غذایی طولانی مدت، استراحت، قدم زدن در پیاده روهای زیبا، لذت بردن از چیزهای زیبا و مطالعه و شرکت در رویدادهای فرهنگی، خوب غذا خوردن، خوب نوشیدن و غیره است. برای مثال نشستن در یک کافه و تماشای مردم یک فعالیت فرانسوی است. کافی است متقاضیان گوشی های هوشمند خود را کنار بگذارند و عابران را تماشا کنند و از اینکه این فعالیت ساده چقدر می تواند سرگرم کننده باشد، شگفت زده شوند.

یکی از ویژگی های اصلی سبک زندگی فرانسوی شعار “کمتر، بیشتر است” می باشد. این به معنای سبک زندگی کاملاً مینیمالیستی نیست، بلکه انتخاب چیزهای ظریف تر است تا کمیت بالاتر. این سبک زندگی در غذایی که فرانسوی ها می خوردند، لباسی که می پوشند و انرژی که مصرف می کنند، کاملاً هویدا است.

یکی دیگر از جنبه های مهم سبک زندگی در فرانسه این است که همه غذاهای خوشمزه و شراب و نوشیدنی های بهشتی با نگرش سالم ماندن صرف می شود. فرانسوی ها با رعایت یک رژیم غذایی سالم بر تناسب اندام و سلامتی تمرکز زیادی دارند. فرانسوی ها هر روز پیاده روی می کنند، از پله ها بالا و پایین می آیند و کارهای فراوانی برای حفظ سلامتی خود انجام می دهند.

زندگی اجتماعی و آداب معاشرت فرانسوی ها

به طور معمول این گونه به نظر می رسد که فرانسوی ها خودپسند و مغرور هستند، اما آن ها بیشتر به شیوه سنتی مودب و محترم هستند. فرانسوی ها به پوشیدن لباس های بی عیب و نقص بسیار اهمیت می دهند تا در برابر دیگران بی ادب تلقی نشوند. نظافت شخصی از موارد بسیار مهم در مورد فرانسوی ها است و برای همین آن ها از خلال دندان، ناخن گیر و برس مو در انظار عمومی استفاده نمی کنند. گرچه مردم فرانسه بسیار رسمی برخورد می کنند، اما دست دادن در میان همکاران روش متداول برای احوالپرسی است.

یادگیری زبان فرانسه

یادگیری زبان فرانسه یکی از مهم ترین شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان و در واقع یکی از بزرگترین مشکلات زندگی در این کشور برتر اروپایی برای مهاجران است. می توان گفت که یکی از بزرگترین معایب زندگی در فرانسه مانع زبانی است. مهاجران می توانند در بیشتر کشورهای اروپایی که حتی زبان رسمی آن ها انگلیسی نیست به زبان انگلیسی صحبت کنند، اما این اصل در فرانسه صدق نمی کند. فرانسوی ها به زبان انگلیسی چندان مسلط نیستند و علاوه بر این تعصب خاصی بر زبان رسمی کشور خود دارند.

فراگیری زبان فرانسه قبل از سفر و مهاجرت یکی از ایده های خوب برای زندگی راحت در این کشور است. برای یادگیری زبان فرانسه در کشور فرانسه گزینه های زیادی وجود دارد. آموزشگاه های زبان یا کالج های زبان فرانسه بهترین گزینه برای فراگیری این زبان است. دوره های زبان فرانسه که برخی از موسسه های خیریه در این کشور به رایگان برگزار می کنند، بهترین انتخاب برای متقاضیانی است که دارای تمکن مالی ناکافی می باشند. دوره های زبان فرانسه Croix Rouge از دوره های رایگان زبان فرانسه در کشور فرانسه می باشد.

یادگیری زبان فرانسه چندان کار راحتی نیست، چون زبان فرانسه کمی پیچیده است و تلفظ آن برای متقاضیان کمی سخت و دشوار است اما در طولانی مدت و با تمرین حتما پیشرفت فراوانی در انتظار متقاضیان است. زبان فرانسه و زبان انگلیسی ارتباط نزدیکی با هم دارند و بر اساس عقیده موسسه های زبان های خارجی، زبان فرانسه یکی از آسان ترین زبان ها برای انگلیسی زبان ها است.

هزینه زندگی در فرانسه

شرایط و هزینه زندگی در فرانسه بالا است اما این هزینه ها به محل زندگی متقاضی در کشور فرانسه نیز بستگی دارد. پاریس یکی از گران ترین شهرهای جهان و یکی از مقصد های محبوب برای مهاجران است. اما شهرهای دیگری در فرانسه وجود دارد که به اندازه پاریس جذاب و زیبا هستند و چیزهای زیادی برای ارائه دارند و البته هزینه های زندگی بالایی ندارند. البته شرایط و هزینه زندگی در فرانسه در شهرهای بزرگ به مراتب بالاتر و دشوارتر از شهرهای کوچک است.

هزینه زندگی در پاریس، مارسی، لیون و دیگر شهرهای فرانسه به مراتب از دیگر شهرهای کشورهای اروپایی بالاتر است. یکی از اصلی ترین بخش های هزینه های زندگی در فرانسه، هزینه محل اقامت است که با توجه به هزینه های زندگی در این کشور در سطح بالایی است. میزان اجاره بهای آپارتمان در شهرهای مختلف فرانسه عبارت است از:

هزینه اجاره بهای ماهانه آپارتمان در پاریساز 900 تا 1.800 یورو
هزینه اجاره بهای ماهانه آپارتمان در مارسیاز 600 تا 800 یورو
هزینه اجاره بهای ماهانه آپارتمان در لیوناز 750 تا 1.250 یورو

هزینه های مواد غذایی در فرانسه

در این بخش از مقاله به ارائه هزینه های خورد و خوراک روزانه در کشور فرانسه می پردازیم.

یک لیتر شیر معمولی1.01 یورو
نان سفید 500 گرمی1.50 یورو
برنج سفید یک کیلوگرمی1.86 یورو
12 عدد تخم مرغ3.07 یورو
یک کیلوگرم پنیر محلی15.58 یورو
یک کیلوگرم فیله مرغ10.09 یورو
یک کیلوگرم گوشت گاو18.06 یورو
یک کیلوگرم سیب2.56 یورو
یک کیلوگرم موز1.92 یورو
یک کیلوگرم پرتقال2.42 یورو
یک کیلوگرم گوجه فرنگی2.90 یورو
یک کیلوگرم سیب زمینی1.74 یورو
یک کیلوگرم پیاز1.93 یورو

هزینه های زندگی در فرانسه در مقایسه با بریتانیا

هزینه های زندگی در فرانسه و شهرهای آن در مقایسه با کشورهای اروپایی مانند انگلستان و قلمرو بریتانیا بسیار بالاتر است. سطح هزینه های زندگی در فرانسه در مقایسه با بریتانیا در جدول زیر ارائه شده است:

  • هزینه های مصرف کننده بدون در نظر گرفتن کرایه خانه و آپارتمان در فرانسه در حدود 10.01% بالاتر از بریتانیا است.
  • هزینه های مصرف کننده با احتساب کرایه خانه و آپارتمان در فرانسه در حدود 0.83% بیشتر از انگلستان است.
  • هزینه اجاره خانه در فرانسه در حدود 18.40% کمتر از انگلستان است.
  • هزینه صرف غذا در رستوران در فرانسه در حدود 2.54% بیشتر از انگلستان است.
  • قیمت مواد غذایی در فرانسه در حدود 30.86% بیشتر از انگلستان است.
  • قدرت خرید محلی مردم در فرانسه در حدود 17% کمتر از بریتانیا است.

هزینه های زندگی در فرانسه در مقایسه با آمریکا

هزینه های زندگی در فرانسه و شهرهای آن در مقایسه با کشور ایالات متحده آمریکا بسیار متفاوت است. سطح هزینه های زندگی در فرانسه در مقایسه با آمریکا در جدول زیر ارائه شده است:

  • هزینه های مصرف کننده بدون در نظر گرفتن کرایه خانه و آپارتمان در فرانسه در حدود 0.30% کمتر از آمریکا است.
  • هزینه های مصرف کننده با احتساب کرایه خانه و آپارتمان در فرانسه در حدود 16.25% کمتر از آمریکا است.
  • هزینه اجاره خانه در فرانسه در حدود 42.32% کمتر از آمریکا است.
  • هزینه صرف غذا در رستوران در فرانسه در حدود 2.98% بیشتر از آمریکا است.
  • قیمت مواد غذایی در فرانسه در حدود 4.05% کمتر از آمریکا است.
  • قدرت خرید محلی مردن در فرانسه در حدود 21.22% کمتر از آمریکا است.

برخورد و رفتار مردم پاریس با مهاجران

کشور فرانسه به عنوان یک قدرت اقتصادی بزرگ اروپایی مدت ها است که کشور مهاجرپذیری بوده است و ورود مهاجران و خارجی ها به ویژه از کشورهای کمتر توسعه یافته برای سال های متمادی محور بحث های سیاسی جدی دولتمردان این کشور بوده است. سیاست ها و رفتارهای فرانسه با موضوع مهاجران رویکردی شبیه سازی گرایانه هدایت می شود که به دنبال ادغام کامل جمعیت مهاجر در جامعه فرانسه است.

این رویکرد بر نگرش های عمومی تاثیر گذاشته و به جای ادغام به جداسازی بیشتر جمعیت مهاجران و شهروندان این کشور کمک می کند. روایت عمومی و مهم مهاجران در فرانسه در اصطلاح “ما علیه آن ها” بوده است که مهاجران را گروهی خارجی می بینند که تمایلی به انطباق با شیوه زندگی فرانسوی ندارند.

کشور فرانسه علاوه بر اسکان مجدد دارای سنت دیرینه ای در استقبال از مهاجرانی است که به دلیل بحران های سیاسی یا انسانی در کشور خود با خطر مواجه هستند. کشور فرانسه دارای یک برنامه ویژه برای اعطای ویزای بلند مدت به متقاضیانی است که قصد پناهندگی به این کشور را دارند.

کشور فرانسه یک مقصد گردشگری محبوب با زیرساخت های قوی برای استقبال از مهاجران و گردشگران خارجی است. دانشجویان آمریکایی حتی با مهارت پایین در زبان فرانسه می توانند به عنوان دانشجو در فرانسه تحصیل و کار و زندگی کنند. شهر پاریس و دیگر شهرهای مهم فرانسه مملو از هزاران مهاجر و پناهنده است که گرچه روزانه در معرض اخراج و آزار و اذیت پلیس فرانسه قرار می گیرند، اما سازمان های غیر دولتی رفتار تبعیض آمیز دولت با مهاجران و پناهندگان را بارها محکوم کرده اند.

بر اساس رتبه بندی سایت Topito شهر لیل Lille فرانسه نه تنها به عنوان پایتخت تجاری و فرهنگی بلکه به عنوان شهری با تحمل زیاد و شوخ طبعی فراوان در مقابل مهاجران و پناهندگان معرفی شده است. در حالی که شهر پاریس به طور کلی یک شهر متنوع و بردبار است که پذیرای هر رنگ و نژاد و عقیده و گرایش های جنسی است، اما مواردی از آزار و اذیت و حتی تجاوز در این شهر دیده می شود.

آمار بیکاری در فرانسه

بر اساس داده های فصلنامه موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی فرانسه، نرخ بیکاری در فرانسه در سه ماهه دوم سال 2022 به 7.4% درصد افزایش یافت. حداکثر نرخ بیکاری در فرانسه 10.7% و حداقل آن 3.2% می باشد. نرخ بیکاری در سال 2021 در حدود 8.06% بود که در سال 2022 به طور موثری کاهش یافته است.

پس از کاهش شدید در 3 ماهه قبل، نرخ بیکاری در 3 ماه اول سال 2022 تقریباً روند ثابتی دارد. در 3 ماهه اول سال 2022 تعداد افراد بیکار در حدود 18.000 نفر کاهش یافت و به 2.2 میلیون نفر رسید. نرخ بیکاری سازمان بین المللی کار در فرانسه در 7.3% از نیروی کار با 0.6 واحد کاهش در 3 ماه قبل همراه بود.

در طول 3 ماهه اول 2022 نرخ بیکاری در فرانسه برای افراد 15 تا 24 ساله پس از کاهش شدید به 16.3% رسید. این نرخ بیکاری برای افراد 25 تا 49 ساله تا حدود 6.6% کاهش یافت و برای افراد 50 ساله و بالاتر به حدود 5.6% رسید.

در طول 3 ماهه اول سال 2022 نرخ بیکاری مردها با 0.2 واحد کاهش به حدود 7.3% و نرخ بیکاری زنان رسید که در طول این 3 ماه ثابت بود. در طول سال 2022 نرخ بیکاری برای زنان 0.5 واحد و نرخ بیکاری مردها 1.1 واحد کاهش یافته است.

وضعیت بیکاری در فرانسه در سال 2022

نرخ بیکاری بلند مدت در فرانسه ثابت بود و از میان افراد بیکار در این کشور در حدود 700.000 نفر اعلام کردند که در 3 ماهه اول سال 2022 بیکار بودند و حداقل به مدت یک سال به دنبال کار می گشتند. نرخ بیکاری بلند مدت در حدود 2.2% از نیروی کاری بوده و پس از کاهش 0.2 واحدی در 3 ماهه قبل در طول 3 ماهه اول سال 2022 ثابت بوده است.

نرخ اشتغال برای افراد 15 تا 64 ساله در طول 3 ماهه اول 2022 افزایش یافته است و نرخ اشتغال این افراد با 0.2% افزایش به 68.0% رسید. نرخ اشتغال برای افراد 15 تا 24 ساله در طول 3 ماهه اول 2022 در حدود 0.7 واحد افزایش یافت و به حدود 34.6% بالاترین سطح از سال 1991 رسید. نرخ اشتغال برای افراد 50 تا 64 ساله در همه فصل ها ثابت بود و به حدود 65.5% بالاترین سطح در تاریخ فرانسه رسید.

سخن پایانی

در این مقاله اطلاعات لازم در مورد زندگی در فرانسه، شرایط و هزینه زندگی در فرانسه و دلایل انتخاب کشور بزرگ فرانسه برای سفر و مهاجرت به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر این پاسخ مناسب برای این پرسش ها در مقاله همه چیز درباره کشور فرانسه نیز ارائه شد: برای زندگی در فرانسه چقدر پول لازم است؟ و شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان چگونه است؟

نکات مهم این مقاله همه چیز در مورد شرایط زندگی در کشور فرانسه است که مشاوران موسسه مهاجرتی اصطهباناتی با آگاهی کامل از این شرایط و برخورداری از دانش روز بهترین راهنمایی ها را ارائه داده اند.

وکلای ماهر این موسسه مهاجرتی با ارائه اطلاعات و راهنمایی های لازم در مورد هر روش مهاجرتی بهترین گزینه را برای متقاضیان انتخاب می کنند. بنابراین اگر دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی و یا سوابق کاری نیستید و قصد مهاجرت به فرانسه را دارید، نگران نباشید!

بدون شک بسیاری از متقاضیان بدون مشاوره های مهاجرتی و بدون کمک از کارشناسان موسسه های مهاجرتی قادر به ارائه درخواست و ارسال مدارک لازم برای مهاجرت به کشور بزرگ فرانسه می باشند، اما کمک از مشاوران و کارشناسان ماهر موجب تسریع در روند اخذ ویزای اقامت توریستی و تحصیلی و سرمایه گذاری فرانسه می شود.

اگر از نحوه و شرایط ویزای اقامت موقتی یا دائم کشور بزرگ فرانسه آگاه نیستید، می توانید سوال های خود را در بخش دیدگاه این مقاله مطرح کنید تا کارشناسان و مشاوران مهاجرتی مطلع و باتجربه و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی به آن ها پاسخ دهند. گرچه مطالب این مقاله بر اساس آخرین قوانین مهاجرتی نوشته شده است اما با گذشت زمان و تغییر قوانین ممکن است تغییر کند.

سوالات متداول در مورد زندگی در فرانسه و شهرهای آن

1.مهم ترین مزایای زندگی در فرانسه کدامند؟

لذت از نوشیدن بهترین نوشیدنی های های جهان و خوردن بهترین غذاهای جهان، لذت از مناظر طبیعی و زیبا و چشم اندازهای زیبای شهرهای فرانسه، وجود تعادل مناسب بین کار و زندگی و اوقات فراغت، لذت از تعطیلات رسمی و طولانی، وجود گزینه های متنوع برای مسکن و محل اقامت، وجود سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته ، برخورداری از مراقبت های بهداشتی عالی، وجود امنیت شغلی و ثبات اجتماعی و سیاسی و اقتصادی، لذت از زندگی در کشوری با فرهنگ و هنر و تاریخچه کهن و جذاب و لذت از هوای مطبوع و آب و هوای معتدل و چهار فصل

2.مهم ترین معایب زندگی در فرانسه کدامند؟

بالا بودن هزینه های زندگی به عنوان گرانترین کشور جهان، وجود خانه های قدیمی و فرسوده، وجود مالیات بر درآمد و مالیات شغلی در سطح بالا، وجود بروکراسی و کاغذبازی های فراوان در اداره ها، تعصب زیاد فرانسوی ها در مورد صحبت کردن به زبان فرانسه، کمبود فرصت های شغلی در سال های اخیر، وجود مالیات بر مسکن و خانه در سطح بالا، اعتصابات خیلی زیاد در مورد حقوق شهروندی و تعطیلی همه جا در روزهای یکشنبه به جز موزه ها

3.حقوق مناسب برای زندگی در پاریس چقدر است؟

به گزارش اکونومیست پاریس یکی از گران ترین شهرهای جهان است و شرایط و هزینه زندگی در فرانسه و شهرهای آن از جمله پاریس چندان راحت و ساده نیست. حقوق خالص 3000 یورو در ماه در پاریس خوب و کافی به نظر می رسد. متقاضیان با این حقوق می توانند یک زندگی مناسب در پاریس داشته باشند، از جمله یک آپارتمان در مرکز شهر، هفته ای یک بار صرف غذا در رستوران و خورد و خوراک کافی و به اندازه. البته بسیاری از شهروندان و ساکنان پاریس بسیار بیشتر این میزان حقوق و درآمد کسب می کنند. درآمد و حقوق متقاضیان به نوع شغل، تجربه و سوابق کاری، مهارت حرفه ای، نوع شرکت و هزینه های زندگی در مناطق مختلف پاریس بستگی دارد.

4.هزینه زندگی در شهر پاریس برای ایرانیان چقدر است؟

هزینه زندگی در شهر پاریس در سطح پایینی نیست. اگر بخواهینم رک و راست بگوییم، این شهر یکی از گران ترین شهرهای جهان است. هزینه زندگی در شهر پاریس برای ساکنان آن ماهانه در حدود 2200 یورو است که گرچه زیاد به نظر می رسد اما کیفیت زندگی در این شهر ارزش بالایی دارد. زندگی در پاریس ارزش هزینه خوردن یک نوشیدنی در تراس یکی از خیابان های این شهر پس از یک روز کاری را دارد. هزینه زندگی در پاریس در حدود 106.35% گرانتر از شهر تهران است. در واقع شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان دشوارتر از تهران است، زیرا مهم ترین مسئله مهاجرت یعنی هزینه های زندگی در این کشور بسیار بالا است. هزینه های اجاره بهای ماهانه خانه در پاریس به طور متوسط در حدود 90.05% بیشتر از تهران است. هزینه زندگی در پاریس برای یک خانواده 4 نفره ماهانه در حدود 3.294.21 دلار می باشد.

  1. آیا فرانسه کشوری امن است؟

اگر چه جرایم خشونت آمیز به ویژه نه در مورد مهاجران و مسافران چندان در کشور فرانسه رایج نیست، اما این کشور در فهرست امن ترین کشورهای اروپایی دارای رتبه چندان بالایی نیست. در واقع در رتبه های پایین فهرست امن ترین کشورهای اروپایی قرار دارد. رایج ترین جرم در فرانسه جیب بری است که اغلب در پاریس و به ویژه در مناطق توریستی یا نقاط شلوغ حمل و نقل عمومی رخ می دهد. نرخ جرم و جنایت به طور کلی در مناطق تحت سلطه قاچاقچیان مواد مخدر، سارقان و جرایمی مانند پولشویی و سرقت مسلحانه بسیار بالا است. گرچه این جنایات گردشگران و افراد غیر محلی را در بر نمی گیرد اما به هنگام سفر به این کشور باید احتیاط کرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *